Pierce Brosnan - surprins cu un cuțit în bagajul de mână pe un aeroport din SUA

Pierce Brosnan - surprins cu un cuțit în bagajul de mână pe un aeroport din SUA

Actorul Pierce Brosnan, cunoscut pentru rolul lui James Bond, a fost găsit cu un cuțit în bagajul său de mână în timp ce se pregătea să plece cu avionul din Vermont (nord-estul SUA), relatează joi AFP.

Agenți ai Transportation Security Administration (TSA) de pe aeroportul din Burlington l-au avertizat pe actor, iar acesta s-a grăbit să mute obiectul în bagajul de cală, potrivit unui responsabil american.

Actorul și producătorul irlandezo-american, în vârstă de 62 de ani, a fost vizibil jenat de acest incident survenit duminică, potrivit sursei. Însă autoritățile au calificat incidentul dreptul unul "minor", explicând că astfel de lucruri intervin zilnic.

Potrivit reglementărilor TSA, pasagerii nu pot transporta în bagajul de mână o lamă de peste 10 cm, însă aceasta poate fi plasată în bagajul de cală.

"Nu vor exista niciun fel de urmări", a declarat pentru AFP un responsabil al aeroportului. Pierce Brosnan nu a dorit să facă niciun comentariu. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”