Pierce Brosnan - surprins cu un cuțit în bagajul de mână pe un aeroport din SUA

Pierce Brosnan - surprins cu un cuțit în bagajul de mână pe un aeroport din SUA

Actorul Pierce Brosnan, cunoscut pentru rolul lui James Bond, a fost găsit cu un cuțit în bagajul său de mână în timp ce se pregătea să plece cu avionul din Vermont (nord-estul SUA), relatează joi AFP.

Agenți ai Transportation Security Administration (TSA) de pe aeroportul din Burlington l-au avertizat pe actor, iar acesta s-a grăbit să mute obiectul în bagajul de cală, potrivit unui responsabil american.

Actorul și producătorul irlandezo-american, în vârstă de 62 de ani, a fost vizibil jenat de acest incident survenit duminică, potrivit sursei. Însă autoritățile au calificat incidentul dreptul unul "minor", explicând că astfel de lucruri intervin zilnic.

Potrivit reglementărilor TSA, pasagerii nu pot transporta în bagajul de mână o lamă de peste 10 cm, însă aceasta poate fi plasată în bagajul de cală.

"Nu vor exista niciun fel de urmări", a declarat pentru AFP un responsabil al aeroportului. Pierce Brosnan nu a dorit să facă niciun comentariu. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, muci l-a făcut! O dronă kamikaze Switchblade americană lovește un tanc rusesc cu militari pe el

2 „Am fost supusă abuzului sexual în țara mea. România m-a tratat ca un gunoi. Am ales să plec”

3 VIDEO Șefa Russia Today: Cine studiază în Occident merge direct în iad / Dacă Rusia nu câștigă războiul se va termina rău pentru toată omenirea

4 Cine era colonelul iranian Sayyad Khodaye, asasinat duminică în fața casei sale din Teheran

5 Revoltă în marina rusă? / Mai mulți marinari au trimis o scrisoare către Putin și Șoigu, refuzând să lupte în Ucraina