Povestea fabuloasă a olteanului înviat din morţi!

Povestea fabuloasă a olteanului înviat din morţi!

Povestea fabuloasă a olteanului înviat din morţi! / FOTO: wowbiz.ro

Povestea lui Ilie Dobre a facut senzatie in Romania anului 1992. Pe 20 ianuarie, olteanul de 37 de ani murea pe patul de acasa, dupa o ciroza hepatica si mai multe saptamani petrecute prin spitale, scrie wowbiz.ro. 

A stat mort o saptamana. Il primenisem, il imbracasem cu hainele de moarte, de la costum pana la sosete. Aveam totul pregatit: si batistele, si prosoapele si cele trebuincioase pentru pomana de dupa“, a rememorat Viorica in 2003, sotia lui Ilie Dobre, pentru ziarul Gazeta de Sud.

“De ingropat nu l-a ingropat. Parca nu se indura si mai simtea inca un licar de viata in el. Fie ca i s-a parut ca ii aude inima batind, fie ca doar si-a dorit sa o auda, Viorica a amanat cat a putut momentul in care sa-l coboare in groapa pe Ilie. Dar rudele au convins-o in cele din urma ca nu se cade sa chinuiasca sufletul barbatului”, a notat ziarul.

Pe 27 ianuarie, Ilie Dobre urma sa fie ingropat.

“Erau amandoua camerele ticsite de lume. Venisera rudele de la tara, prietenii, vecinii din bloc... Si, dintr-o data, mortul s-a ridicat! A tras aer in piept, suierand, si a ramas asa, in fund, uitandu-se prin camera, cu ochii cascati. Da' credeti ca a mai stat cineva sa se uite la el?! Fugea lumea pe scari in jos de ziceai ca e cutremur!... Se impingeau unii pe altii, copiii tipau, popa si-a pierdut patrafirul...“, a povestit Ilie Zidaru, un vecin, completat de Viorica, sotia lui Ilie Dobre:

“Nu stiam daca era constient sau nu, asa ca i-am dus lapte. Si-a dat seama si mi-a cerut din nou apa“.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / O fostă agentă a Secret Service dezvăluie ce i-a spus Putin lui Bush, în 2008, la București

2 „Ce ne va trimite data viitoare? Perne?” / Vitali Klitschko, „fără cuvinte” după ajutorul militar promis de Germ…

3 N-au leac! / Priviți ce hartă le-au prezentat ucrainenii americanilor!

4 De belea! Alexandra Stan, din ce în ce mai fierbinte! Să nu dea iar în clocot...

5 VIDEO Încă o dovadă că USR este doar un hârdău de rahat care încă n-a explodat