Preşedintele Băsescu şi-a vizitat nepoţelul la maternitate: Se simte perfect. Îmi place numele Radu

Preşedintele Băsescu şi-a vizitat nepoţelul la maternitate: Se simte perfect. Îmi place numele Radu

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia acestuia, Maria, şi-au vizitat nepoţelul, sâmbătă, la Maternitatea Filantropia din Capitală, şeful statului afirmând că acesta ”se simte perfect” şi arătându-le jurnaliştilor fotografii cu el.

Preşedintele Traian Băsescu şi soţia sa au mers, sâmbătă la Maternitatea Filantropia din Capitală, unde cu o zi în urmă fiica cea mare a acestora, Ioana, a născut un băieţel.

Preşedintele a fost extrem de vesel şi le-a spus jurnaliştilor că nepoţelul său se simte perfect.

A mâncat la 12.00 noaptea, apoi dimineaţă, la 6.00 şi acum iarăşi este la mama, mâncând”, a afirmat şeful statului, arătându-le jurnaliştilor câteva fotografii, pe telefonul mobil, şi adăugând că nu le va posta pe Facebook.

Uite-l. Mănâncă, serveşte masa”, a spus Băsescu, arătând imaginile cu nepoţelul său.

Traian Băsescu a precizat că nu a venit vineri la maternitate pentru că nepoţelul a fost în altă secţie.

”Îl cheamă Radu Băsescu Pricop. E foarte frumos Radu, îmi place, când o să îl strig”, a spus preşedintele, precizând că băieţelul este în zodia Scorpion, ca şi el.

Cine spune că nu ştiu ce politician ar fi Băsescu, e fals. Ăsta este Băsescu”, a mai spus şeful statului, referindu-se la nepoţelul său.

Traian Băsescu a mai afirmat că se va implica în creşterea nepoţilor ”ca omul care are treabă” şi că soţia sa, Maria, ”e cu greutatea” pentru că aceasta a crescut copiii, el fiind plecat pe mare.

La rândul său, Maria Băsescu a spus că se va descurca cu trei nepoţi, pentru că a crescut doi copii.

Întrebat dacă fiica sa, Ioana, va cere urna mobilă pentru a vota duminică, în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, Traian Băsescu a spus: ”Nu ştiu, nu am întrebat-o, dar Ioana are un spirit civic extraordinar, sigur va vota”.

Ioana Băsescu, fiica cea mare a preşedintelui Traian Băsescu, a născut un băieţel, vineri dimineaţă.

"Astăzi, în jurul orei 07.50, s-a născut primul Băsescu. Este sănătos, are 3,4 kilograme si ţipă!", anunţa preşedintele, vineri dimineaţă, pe pagina sa de Facebook.

Traian Băsescu mai are o nepoţică în vârstă de un an şi două luni, Sofia Anais, de la fiica sa cea mică, Elena. Fiica cea mică a preşedintelui mai aşteaptă un copil, fiind însărcinată în luna a şaptea.

Ioana Băsescu s-a căsătorit cu avocatul Radu Pricop în luna iunie.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Rachetele HIMARS primite de Ucraina din SUA au distrus posturile de comandă rusești din Donbas

2 ”Tovarășul Stalin a făcut o greșeală că a permis Germanei să existe! Să ardă în iad!” / Propagandistul lui Putin în plin delir

3 De citit / Ruşii operează prima mişcare din noua cursă a demenţei nucleare

4 VIDEO Clanul Cocalarilor, luat cu asalt de mascați. Motivul: deținere de arme, furturi, cămătărie

5 Prinţul Charles ar fi acceptat trei valize cu câte un milion de euro de la un şeic