Prima femeie politician care apare goală în scandalul iCloud-VIDEO

Prima femeie politician care apare goală în scandalul iCloud-VIDEO

Premieră în scandalul monden numărul 1 al Planetei. Pe lista vedetelor cărora li s-au furat poze compromiţătoare din conturile iCloud, imagini care fac deja furori pe Internet, apare şi prima femeie politician.

Este vorba despre ucraineanca Olga Lyulchak (30 de ani), candidat la alegerile parlamentare din luna octombrie, pe listele Aliantei Democratice pentru Reforma (UDAR), formatiune condusa de fostul campion mondial la box, Vitali Klitschko. Totusi, Lyulchak spune ca nu este deranjata absolut deloc de aparitia acestora, pozele “fiind artistice, nu pornografice” – trimitere la desfranatele Jennifer Lawrence, Kate Upton, Vanessa Hudgens sau Ariana Grande. Fotografii artistice sau nu, cert este ca hackerii care au spart conturile serviciului Apple au anuntat ca urmeaza noi surprize din sfera politica. Concret, se pregateste lansarea in mediul virtual a unui nou val de imagini cu politiciene sexy, printre numele vehiculate numarandu-se Eva Kaili, Joanna Mucha, Anna-Maria Galojan si Sulfina Barbu.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”