Prima zi de creșă a prințului George

Prima zi de creșă a prințului George

Cu un rucsăcel din pânză albastră pe umeri, prințul George s-a prezentat miercuri în prima sa zi de creșă la Norfolk, în estul Marii Britanii, sub ochii mamei sale Kate, ducesă Cambridge, care i-a făcut două poze, relatează AFP. Într-una dintre ele, prințul George, al treilea pe linia de succesiune la tronul britanic, se uită în obiectiv și zâmbește încrezător. În cealaltă poză, el arată cu degetul desenele care decorează pereții creșei.

Cele două instantanee au fost difuzate de Palatul Kensington pentru a satisface curiozitatea mass-media britanice. Ele sunt mărturia primei zile de creșă a prințului desfășurată cu discreție, în conformitate cu dorința părinților săi.

Frenezia mediatică a fost cu totul alta când tatăl său, prințul William, s-a prezentat în prima lui zi de creșă în 1985, sub flash-urile unei mulțimi de camere însoțit de mama sa, Lady Diana.

Prințul William și soția sa Kate au anunțat la mijlocul lunii decembrie că George, cel mai mare dintre cei doi copii ai lor, va merge la creșa Montessori situată în apropiere de reședința lor familială din Anmer Hall, în Norfolk.

De la nașterea copiilor lor, Kate și William își petrec majoritatea timpului la Anmer Hall, un conac georgian și cadou de nuntă oferit de regina Elisabeta a II-a, mai degrabă decât la palatul Kensington din Londra.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...