Primarul din Liverpool, la DENTIST în România

Primarul din Liverpool, la DENTIST în România

Primarul orasului Liverpool din Marea Britanie, Gary Millar a venit in Romania, insa nu pentru a se intalni cu autoritatile romane, pentru a incheia acorduri de colaborare, ci a venit din motive personale.

Primarul din Liverpool a venit in Romania pentru DENTIST. Gary Millar a fost atras de preturile mici si de expertiza medicilor stomatologi romani.

"Doar în România puteam primi atenţia unui chirurg, a unui dentist, a unui tehnician, a unui inginer care să lucreze împreună. În Liverpool sau în Anglia trebuie să aştepţi şi să aştepţi şi să cheltui mult mai mulţi bani", a declarat Gary Millar.

"A fost o lucrare destul de amplă, s-au făcut coroane integral ceramice pe toţi dinţii", a precizat medicul Mihai Dascălu.

Primarul din Liverpool a fost nevoit sa vina de mai multe ori in Romania pentru a-si finaliza lucrarea, dar chiar si asa in final a cheltuit 6.000 de lire sterline la o clinica din Pitesti, spre deosebire de 20.000 sau chiar 30.000 de lire sterline cat l-ar fi costat lucrarea stomatologica in Marea Britanie.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Bianca Drăgușanu, amantă, prostituată, psihopată…” / Daria Radionova l-a dat în fapt pe Alex Bodi!

2 Așa o fi?

3 Așa e!

4 VIDEO Actorul PSD George Ivaşcu, noul Mare Maestru al Marii Loji Naţionale din România

5 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…