Primele declaraţii ale familiei lui Robin Williams, după moartea actorului: Lumea a devenit mai gri

Cei trei copii şi soţia lui Robin Williams au dat, marţi, primele declaraţii publice după moartea actorului, deplângând pierderea "tatălui, a celui mai bun prieten şi a unuia dintre cei mai buni oameni", după ce poliţia a anunţat suicidul drept cauză probabilă a morţii.

Cei doi fii şi fiica lui Robin Williams au deplâns, marţi, moartea tatălui lor, dând publicităţii declaraţii emoţionante, în care şi-au exprimat dragostea pe care i-o poartă artistului, regretul că acesta a ales să se sinucidă şi au cerut publicului să şi-l amintească aşa cum a fost, "un om căruia îi plăcea, cel mai mult, să îi facă pe oameni să râdă" scrie dailymail.co.uk

Zak Williams, în vârstă de 31 de ani, fiul cel mare al lui Robin Willliams, a spus că "lumea a devenit puţin mai gri" în urma morţii tatălui său. "Mi-am pierdut tatăl şi cel mai bun prieten, iar lumea a devenit puţin mai gri. Îi rog pe cei care l-au iubit să-l ţină minte ca fiind bun, drăguţ şi generos cum a şi fost. Încercaţi să aduceţi bucurie în lume, cum a încercat şi el", a declarat Zak, a cărui mamă, Valerie Velardi, a fost prima soţie a actorului.

Zelda, fiica în vârstă de 25 de ani a lui Robin Williams, a făcut o declaraţie pentru presă în care le-a mulţumit fanilor şi s-a adresat, în acelaşi timp, criticilor tatălui său. "Familia mea a fost tot timpul rezervată în ceea ce priveşte timpul petrecut împreună. A fost modul nostru de a păstra ceva doar al nostru cu un om pe care l-am împărţit cu lumea întreagă. Dar acum s-a încheiat şi mă simt expusă. Ultima dată am stat cu tatăl meu de ziua sa şi voi mereu recunoscătoare că eu şi fraţii mei am putut să petrecem ziua aceea doar cu el, împărţind cadouri şi râzând. A fost întotdeauna un om cald, chiar şi în zilele sale cele mai întunecate.

Chiar dacă n-o să înţeleg cum, deşi a fost iubit de milioane de oameni, nu a găsit în el puterea să rămână, mă linişteşte puţin gândul că pierderea şi durerea noastră este împărtăşită, într-o oarecare măsură, cu milioane de oameni. Nu face ca durerea să fie mai puţin intensă, dar cel puţin e o povară pe care atâţia ştiu că o purtăm şi atâţia s-au oferit să ne ajute. Vă mulţumim pentru asta. Celor pe care i-a bucurat şi care ne trimit gândurile lor bune vă spun că unul dintre lucrurile sale preferate a fost să vă facă pe toţi să râdeţi. Iar cei care critică şi sunt negativişti, să ştiţi că o parte din el, care chicoteşte acum, trimite către casele voastre un stol de porumbei ca să vă murdărească maşinile. Imediat după ce le-aţi spălat. Până la urmă, şi lui îi plăcea foarte tare să râdă...

Tata a fost, este şi va rămâne unul dintre cele mai blânde, generoase şi frumoase suflete pe care le-am cunoscut şi, deşi sunt sigură de prea puţine lucruri acum, unul dintre ele este că nu doar lumea mea, ci lumea întreagă a devenit pentru totdeauna un pic întunecată, mai ştearsă, lipsită de râsete în absenţa lui. Va trebui să ne chinuim de două ori mai mult să încercam să reparăm asta", a spus Zelda Williams.

La rândul său, Cody, fiul cel mai mic al actorului, în vârstă de 23 de ani, şi-a exprimat regretul faţă de pierderea suferită: "Nu am cuvinte să spun cât îl iubesc şi îl respect pe tatăl meu. Lumea nu va mai fi la fel fără el. Îi voi simţi lipsa şi îl voi purta în suflet oriunde voi fi, tot restul vieţii, şi voi aştepta, nerăbdător, momentul când îl voi revedea."

"Am inima frântă şi împrăştiată peste tot în lume, cu voi. Vă rog să vi-l amintiţi pe omul blând, iubitor, generos - şi, da, sclipitor şi amuzant - care a fost Robin Williams. Sunt alături de copiii noştri în încercarea de a aduce un tribut omului pe care îl iubim, în timp ce ne confruntăm cu o pierdere ireparabilă", a declarat, la rândul său, Marsha Garces Williams, văduva actorului.

Actorul american Robin Williams a murit probabil prin asfixiere, după ce s-a spânzurat cu o curea, a anunţat, marţi, Keith Boyd, şeriful din comitatul californian Marin, care a precizat că abia peste câteva săptămâni va fi stabilită cu exactitate cauza decesului.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Se conturează posibilitatea scoaterii PSD în afara legii! Urmează noi dezvăluiri! PSD a acționat ca un grup in…

2 Informație / Dragnea va fi propus pentru reținere într-un nou dosar! Posibil și țiitoarea, dar și alți câțiva co…

3 ULTIMA ORĂ Standard&Poor’s reconfirmă ratingul României la BBB- / A-3 / Lovitură grea pentru Ciuma Roșie, care cân…

4 Asta pare servită de servicii / Un consilier al vicelui ASF, vărul lui Dragnea, a fost fotografiat și înregistra…

5 VIDEO „Mă piș pe legitimația ta” / Reacţia vulgară a unui „profesor universitar“ atunci când este rugat să poart…

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume