Prințul Andrew, solicitat să depună declarație sub jurământ pentru acuzațiile de abuz sexual

Prințul Andrew, solicitat să depună declarație sub jurământ pentru acuzațiile de abuz sexual

Avocații americani ai femeii care afirmă că a fost constrânsă să aibă relații sexuale cu prințul Andrew când era minoră (17 ani) vor ca prințul să depună declarație sub jurământ. Într-o scrisoare depusă la un tribunal din Florida (sud-estul Statelor Unite), avocații victimei a cărei identitate nu a fost dezvăluită îi solicită prințului Andrew 'o întrevedere sub jurământ pe tema relațiilor sexuale avute cu Jane Doe la începutul anului 2001, când avea 17 ani', relatează joi AFP.

'Jane Doe' este un termen generic american care permite păstrarea anonimatului unei victime sau desemnarea cadavrului unei persoane neidentificate.

'Întâlnirea ar putea avea loc într-un loc și la o dată la alegerea dumneavoastră. Cu ajutorul dvs., cred că ar putea dura două ore', arată avocații în documentul depus miercuri la un tribunal din Palm Beach. Ei au adăugat la scrisoare o fotografie a ducelui de York (54 de ani) îmbrățișând-o pe tânără.

Femeia care a depus plângere susține că a fost 'constrânsă să întrețină relații sexuale' cu prințul Andrew la Londra, New York și pe o insulă din Antile de către miliardarul Jeffrey Epstein, care ar fi tratat-o ca pe o 'sclavă sexuală'. Bogatul bancher de pe Wall Street, prieten apropiat al prințului, a fost condamnat în 2008 pentru recurgere la serviciile unor prostituate minore.

La depunerea plângerii împotriva ducelui de York, cu câteva săptămâni în urmă, Palatul Buckingham a negat acuzația, spunând că 'orice sugestie potrivit căreia au fost comise acte nepotrivite cu o minoră este categoric falsă', amintește AFP.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Răsturnare de situație? / Fanii Craiovei au provocat întreruperea partidei cu Sepsi pentru a se răzbuna pe Mititelu jr

4 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

5 Polițiști mână în mână cu o „gardiancă” a fraților Tate? / Mărturia care dă fiori a uneia dintre victime