Prinţul Harry are o nouă iubită, Camilla Thurlow, fostă Miss Edinburgh - FOTO

Prinţul Harry are o nouă iubită, Camilla Thurlow, fostă Miss Edinburgh - FOTO

Prinţul Harry al Marii Britanii, care s-a despărţit în aprilie de Cressida Bonas, are o nouă iubită, fosta Miss Edinburgh Camilla Thurlow, scrie contactmusic.com.

Prinţul Harry (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţul Harry, în vârstă de 29 de ani, s-a despărţit în aprilie de iubita sa din ultimii doi ani, Cressida Bonas şi, potrivit revistei Ok!, în ultima perioadă a fost văzut tot mai des în compania scoţiencei Camilla Thurlow, fostă Miss Edinburgh.

"Este total opusul celorlalte fete cu care s-a văzut Harry şi îl înnebuneşte. Este cea mai inteligentă femeie cu care a fost vreodată. Pur şi simplu o venerează. (Camilla, n.r.) îl refuză de fiecare dată când el vrea să o vadă, iar ea are altceva de făcut şi asta nu face decât să o vrea şi mai mult", a declarat o sursă pentru revista Ok!.

Prinţul Harry şi Cressida Bonas s-au despărţit în luna aprilie, după o relaţie de aproape doi ani. "Lucrurile nu mai mergeau bine" între prinţul în vârstă de 29 de ani şi iubita sa în vârstă de 25 de ani, potrivit unei surse citate de revista People.

Contactată de AFP, casa regală britanică a refuzat să comenteze aceste informaţii. "Nu este un subiect pe care am putea să îl comentăm", a declarat un purtător de cuvânt al casei regale.

Cressida Bonas, căreia britanicii îi spun "Cressy", şi prinţul Harry, al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, au apărut pentru prima dată împreună în public în iulie 2012.

Potrivit revistei People, ei s-au cunoscut prin intermediul prinţesei Eugenie, fiica prinţului Andrew şi prietenă apropiată a Cressidei Bonas. Relaţia celor doi tineri a rămas una discretă, departe de ochii presei.

În martie, cuplul a apărut totuşi în public în două ocazii, într-un singur weekend, determinând presa britanică să vorbească despre o "oficializare" a relaţiei.

Prinţul Harry şi iubita lui au asistat la un meci dintre Anglia şi Ţara Galilor în Turneul celor şase naţiuni la rugby, la două zile după ce au fost fotografiaţi în timp ce se îmbrăţişau la un eveniment de caritate organizat în favoarea tinerilor defavorizaţi.

Potrivit presei britanice, Cressida Bonas, fiica manechinului Mary-Gaye Curzon şi a antreprenorului Jeffrey Bonas, lucrează în domeniul marketingului, la Londra.

Prinţul Harry, fratele prinţului William, care s-a căsătorit, la vârsta de 28 de ani, cu Kate Middleton, a renunţat recent la cariera de pilot pe elicoptere de luptă Apache pentru un post în statul major din armata britanică.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Diva Bianca Drăgușanu, mesaje de tachinare pentru Alex Bodi, după ce a fost părăsit de Daria Radionova

3 PSD a „câștigat” Primăria Sectorului 1! Justiția paralelă a Partidului a găsit 1360 de voturi în plus pentru „…

4 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

5 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată