Prinţul William a alimentat speculaţiile privind un al doilea copil regal

Prinţul William a alimentat speculaţiile privind un al doilea copil regal

Poate că a fost doar un comentariu clasic făcut în timpul unei vizite regale, dar Prinţul William (31 de ani) a alimentat indirect speculaţiile privind venirea pe lume al celui de-ai dolea copil al său cu Kate Middleton (32 de ani). Indiciul a ieşit la suprafaţă atunci când cei doi au primit un cadou în cadrul vizitei pe care o întrepreprind în Noua Zeelandă. „S-ar putea să mai faci un cadou de acest fel cât de curând“, i-a spus William Cynthiei Read, cea care le-a tricotat un şal pentru fiul cuplului regal britanic, Prinţul George (opt luni), din partea Guvernului Noii Zeelande, scrie revista „People“.

„Felul în care William a vorbit a dat de înţeles că este un indiciu, mi-a deschis calea spre un secret“, le-a spus Cynthia Read reporterilor aflaţi la faţa locului. Aceasta a mai adăugat că Ducesa de Cambridge a fost încântată de cadou, iar „George a purtat şalul tot timpul“. Cuplul regal nu a făcut niciodată un secret din dorinţa de a mai avea încă un copil. Însă comentariul lui William vine la doar o lună după ce tot el i-a spus unui veteran al armatei britanice, la parada de Saint Patrick’s Day din Aldershot, că „un copil este de ajuns pentru moment“. „Mi-a spus că poate vor mai face un copil atunci când vor avea mai mult timp liber“, a adăugat sergentului-maior Ray Collister, cel căruia William i s-a adresat.

Prinţul William şi Kate Middleton au mai primit cadou o bicicletă, pentru prinţul George, în timpul unei vizite la Centrul Naţional al Ciclismului, în Cambridge, Noua Zeelanda FOTO Reuters

Prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge, este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii. Bebeluşul a fost botezat la capela regală a palatului Saint James din Londra, pe 23 octombrie 2013. La doar câteva luni de la naştere, prinţul George al Marii Britanii a fost inclus pe lista celor mai fascinanţi zece oameni din lume pe anul 2013 realizată de jurnalista americană Barbara Walters.

Kate Middleton s-a căsătorit în aprilie 2011 cu prinţul William, în cadrul unei ceremonii fastuoase la Londra, care a „reparat“ blazonul monarhiei britanice, serios afectat după „anii negri“ ce au urmat divorţului dintre Charles şi Diana.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Sex cu năbădăi în Oltenia! / Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!