Radu Banciu, AMENINŢAT de ISLAMIŞTI pentru: ,,Coranul, acest RAHAT de carte''

Radu Banciu, AMENINŢAT de ISLAMIŞTI pentru: ,,Coranul, acest RAHAT de carte''

Realizatorul TV Radu Banciu a fost ameninţat cu un proces de preşedintele Centrului cultural islamic ''Islamul azi'', Abu al Ola Nagi al Ghithy, pentru declaraţiile făcute cu referire la atacurile din Franţa, scrie bitpress.ro.
 ''Vă explic eu cum stau lucrurile cu Islamul. Aceşti demenţi pe care îi vedem ucigând peste tot în lume ucid în numele Islamului. Această religie este la originea evoluţiei tuturor acestor oameni. Această cretinitate de religie i-a îndobitocit pe oameni. Indiferent dacă sunt doctori sau profesori, ei îşi trag seva din acest rahat care este Islam. Duceţi-vă dracului de tâmpiţi. Din cauza voastră s-a întâmplat totul. Ce legătură are că tu eşti musulman, iar eu creştin? Această religie manipulează pe oricine. Coranul, acest RAHAT de carte, nu reuşeşte să oprească gloanţele'', a declarat Radu Banciu în cadrul emisiunii sale de pe B1TV.

Preşedintele Centrului cultural islamic ''Islamul azi'' susţine că organizaţia pe care o conduce îl va da în judecată pe Radu Banciu, pentru jigniri aduse religiei lor. ''Coranul este de c...t. Aşa a zis. Noi, musulmanii din România, am decis să-l dăm în judecată. Le cerem lui Klaus Iohannis şi lui Victor Ponta să ia măsuri. Prezentatorul respectiv a zis că Islamul este o cretinitate de religie care i-a îndobitocit pe oameni. Cum să spună: Coranul este de rahat?!'', a declarat al Ghithy.


Citește și:

populare
astăzi

1 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

2 De citit analiza lui Adrian Năstase despre războiul din Ucraina

3 În ce circumstanțe a murit liderul interlop Costel Corduneanu

4 Surprinzător, unul dintre experții de top ai Chinei anunță înfrângerea Rusiei în Ucraina

5 VIDEO Filmare cu camarila lui Nicușor Dan, în frunte cu „bobinatorul” primarului, controversatul afacerist Matei Păun, în timp ce caută un sediu de ca…