Radu Moraru o acuză pe Laura Georgescu că 'a furat' 800 milioane lei din 'buzunarul Nașul TV'

Reprezentantul postului Nașul TV, Radu Moraru, l-a acuzat pe președintele Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), Laura Georgescu, că ''a furat 800 de milioane de lei din buzunarul televiziunii''.

"Voiam să o întreb pe Georgescu de ce a trebuit să inventați niște sesizări false să ne luați 800 de milioane de lei din buzunarul televiziunii degeaba? Ni i-ați furat efectiv", a declarat Moraru, la ședința CNA de joi.

El a spus că Nașul TV este cel mai amendat post din țară.

"Este inacceptabil să stau în fața Laurei Georgescu, care a furat bani de la televiziune. A hărțuit televiziunea, a inventat tot felul de motive aberante. Acesta este CNA? Unde a ajuns presa! (...) Noi suntem un post de televiziune unde nu vezi pițipoance, înjurături și nu știți de ce să vă mai agățați. Leonard Turos a vrut să ne ridice licența. Este inadmisibil acest comportament din ultimii ani al CNA. Ne-ați hărțuit, suntem cel mai amendat post din România, ați închis ochii la toate nenorocirile posibile. (...) Noi ținem cu greu presa liberă. Am tot dreptul să cer un răspuns de la Laura Georgescu care tace. Nu înțeleg ce caută Laura Georgescu să mai fie șefă la CNA, cum este posibil să nu-și fi dat demisia? Eu am tot rechizitoriul făcut de procurori", a acuzat Moraru.

La rândul său, Radu Herjeu, membru al CNA, a declarat că Laura Georgescu nu putea da o amendă din buzunar.

"Ce a făcut Georgescu este treaba domniei sale și a organismelor statului să dovedească, nu a dumneavoastră. Nici Laura Georgescu, nici eu, dacă vă voi da azi o amendă, nu vă fur niciun ban, pentru că Laura Georgescu nu vă putea da amenda din buzunar dacă nu avea alți membri ai Consiliului care au votat, iar acești membri ai Consiliului presupun că au găsit o încălcare a legii. (...) Falsă sau nu sesizarea, eu plec de la premisa că, dacă CNA a dat o amendă, CNA în cei minim șase membri a găsit o încălcare a legii", a spus Herjeu.

Potrivit acestuia, dacă Moraru consideră că CNA a greșit instanțele vor primi plângerea.

"Nicio instanță nu va fi interesată de plângere, ci va fi interesată dacă ați încălcat sau nu legea. Sunteți aici pentru că, potrivit legii, nu aveți voie să promovați tratamente alternative și să spuneți că au eficiență doar pentru că sunt naturale", a adăugat Radu Herjeu.

Pe ordinea de zi a ședinței Consiliului de joi figurau și puncte referitoare la tratamente alternative promovate la Nașul TV. AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a apărut coronavirusul în Italia / Un cuplu de turiști chinezi veniți din Wuhan, principalii suspecți

2 Incident sexual mortal la Iaşi. O femeie a murit în chinuri groaznice după ce un vecin i-a introdus un tub met…

3 Hai cu pușcăria! / Codrin Ștefănescu, citat vineri, ca suspect, la DIICOT!

4 PSD, adevăratul virus care-a lovit România! Teodorovici propune suspendarea președintelui Iohannis, ales recen…

5 Iese la iveală adevărul despre „virusul creat în laborator”! / Virusul Wuhan este hiper agresiv. Cercetătorii ch…

recomandări

Te ia DNA: Huja Gheorghe

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde