Regina Elisabeta a II-a, insultată după trimiterea primului său mesaj pe Twitter

Regina Elisabeta a II-a, insultată după trimiterea primului său mesaj pe Twitter

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a primit sâmbătă insulte pe Twitter, după ce vineri seara a transmis primul său tweet, cu ocazia inaugurării unei noi expoziții la Muzeul Științelor din Londra, informează sâmbătă EFE.

Foto: (c) twitter.com/BritishMonarchy

Primul mesaj trimis pe Twitter de suverana în vârstă de 88 de ani, de pe o tabletă la contul @BritishMonarchy, a făcut să-i crească numărul de "followeri", de la 722.000 la 820.000 în câteva ore. Au apărut însă și primele insulte și comentarii jignitoare.

Responsabilii Palatului Buckingham au respins posibilitatea de a lua măsuri, spunând că sunt perfect conștienți "de natura Twitter-ului, unde fiecare poate să-și exprime opinia". "Am văzut câteva tweet-uri conținând vulgarități, dar acesta este natura acestui format", a declarat o sursă.

Poliția britanică a confirmat că nu a primit nicio plângere, prin urmare nu va ancheta subiectul. Alături de insulte, regina a primit mesaje care îi cer să-și exprime opinia despre unele programe populare de televiziune, sau să posteze poze cu animalele sale de companie.

În primul său tweet transmis vineri, regina a scris: "Este o plăcere să deschid expoziția cu privire la 'era informatică', azi, la @ScienceMuseum și sper că publicul o va vizita cu plăcere", semnând 'Elizabeth R' (Elizabeth Regina).

Conform presei britanice mesajul a fost scris dinainte, iar regina nu a făcut altceva decât să apese butonul pentru a-l trimite.

AGERPRES/(AS-autor: Mihaela Nicolaescu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

4 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

5 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei