Replici de agățat în funcție de zodie

Replici de agățat în funcție de zodie

Fie că îți dorești să afli la ce să te aștepți din partea celui pe care îl plăci sau, din contra, să îi faci chiar tu o propunere, aceste sfaturi pe care ți le-am pregătit te vor ajuta. Citește următoarele rânduri oferite de YVE.ro și vezi care sunt replicile de agățat ale persoanelor din jurul tău sau ale potențialilor pretendenți, în funcție de zodia în care sunt născuți.

Berbec

Se pare că nativilor din această zodie le place să se laude cu ceea ce fac. De aceea, poți să te aștepți la o replică, precum “Particip la un concurs. Vrei să vii să mă vezi?”.

Taur

În ceea ce îi privește pe tauri, acești nativi își doresc să te surprindă cu ceea ce fac ei și, că și berbecii, își doresc să se laude, iar acest lucru îi face să se simtă încrezători în ei. Așadar, între replicile de agățat ale unui astfel de nativ se număra: “Cunosc pe cineva la un restaurant bun. Vrei să mergem împreună?” sau “ Administrez o cramă. Ți-ar plăcea să degustam împreună un vin bun?”

Gemeni

Gemenii nu își doresc să se dea mari și, de aceea, se comportă întocmai ca și cum ar vorbi cu un prieten vechi într-o nouă relație. De aceea, este foarte posibil ca un astfel de nativ să te surpinda cu o replică precum “Am impresia că te știu dintotdeauna. Ți-ar plăcea să mai ieșim?”

Citeste tot articolul pe yve.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

4 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România