Retete de masti de fata cu fructe si legume care te intineresc cu 5 ani

Retete de masti de fata cu fructe si legume care te intineresc cu 5 ani

Măşti naturale pentru tenul uscat

Spre deosebire de mastile de fata cu ou sau mastile de fata cu argila, mastile de fata cu fructe si legume sunt dedicate in special curatarii tenului, ele fiind adevarate baze pentru obtinerea unui ten cat mai catifelat si mai frumos.

Cu toate acestea, mastile de fata cu fructe si legume trebuie sa fie proaspete pentru a avea efect maxim. de obicei, pentru a obtine consistenta necesara, mastile de fata cu fruct si legume se prepara prin adaos de miere si pot fi folosite aproape toate fructele si legumele care se gasesc pe piata.

Tipuri de masti de fata cu fructe si legume:

Masca cu miere si lamaie: Se amesteca o lingurita de miere cu suc de lamaie pana amestecul devine omogen. Se unge pe fata cu o pensula si se lasa sa actioneze 10 minute dupa care se clateste cu apa calda. Aceasta masca are rolul de a tonifia si curata tenul si este indicata pentru femeile cu tenul gras.

Masca de fata cu castraveti

Aceasta masca se obtine simplu, din amestecul unui castravede dat prin razatoare cu sucul de la jumatate de lamaie. Amestecul se pune pe fata, se preseaza cu un servetel si se lasa sa actioneze timp de 20 de minute. Fata se spala bine cu apa rece pentru tonifiere iar aceasta masca este dedicata femeilor cu tenul gras si cu porii mari. Castravetele va inchide porii iar lamaia ii va curata.

Citește articolul integral pe lyla.ro.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria