Ricky Martin își lansează luni noul videoclip pe Twitter

Ricky Martin își lansează luni noul videoclip pe Twitter

Cântărețul portorican Ricky Martin își lansează luni noul videoclip, intitulat "Adiós", pe rețeaua de socializare Twitter, a informat într-un comunicat echipa de promovare a vedetei internaționale, citată de EFE.

Fanii artistului vor putea accesa videoclipul la adresa — www.twitter.com/ricky_martin — unde vor putea urmări și o serie de întrebări și răspunsuri, începând cu orele 23.00 GMT.

În comunicat se arată că anul trecut au fost trimise peste un milion de "tweet-uri" menționând numele lui Ricky Martin, una din vedetele care folosește frecvent rețelele de socializare pentru a comunica cu fanii.

Artistul, care zilele trecute a publicat imagini și extrase ale acestei premiere mondiale sub titlul — #AdiosVideo — rememorează în videoclip atmosfera anilor 30. Filmat în Los Angeles, în regia lui Ethan Ladder, în videoclip este prezentat Ricky Martin în postura a cinci personaje diferite: un polițist, un barman, un body-guard, un gangster și un cântăreț.

Artistul este însoțit în videoclip de peste 50 de figuranți și de dansatori ai revistei muzicale The Harlow Gold Show, creată de Tracy Phillips și Dominic Carbone, care aduce un omagiu burlescului. Scenariul este plasat în Harvelles, un cabaret californian din 1931.

"Adiós" este primul extras al albumului care va fi lansat la începutul anului 2015.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”