Robert de Niro îl va interpreta pe Enzo Ferrari

Robert de Niro îl va interpreta pe Enzo Ferrari

Actorul american Robert de Niro, în vârstă de 71 de ani, a dezvăluit că îl va interpreta pe Enzo Ferrari, într-un film biografic despre legendarul producător italian de maşini, informează motorsport.com.

Robert de Niro (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

De Niro a precizat că filmul va avea un buget foarte mare. De asemenea, actorul american susţine că acest film a devenit prioritatea sa, iar producţia va începe în curând.

Filmul va fi produs în Italia de fostul fotograf Gianni Bozzachi, proprietarul Triworld Cinema în colaborare cu Tribeca Enterprises, deţinută de Robert De Niro, iar lansarea va avea loc în 2016.

"Este o onoare şi o bucurie să spun extraordinara viaţă a unui om care a revoluţionat lumea automobilistică", a spus De Niro, pentru Il Messaggero.

Enzo Ferrari a înfiinţat compania cu acelaşi nume în 1947. El a încetat din viaţă în 1988, la vârsta de 90 de ani. Echipa sa, Scuderia Ferrari, activează din 1929 (la început folosea maşini Alfa Romeo) şi a câştigat 16 titluri de Formula 1 la constructori, începând cu 1950.

Lui Robert De Niro i s-a mai propus în 1993 să-l interpreteze pe Ferrari, într-un film regizat de Michael Mann şi care avea un buget de 65 de milioane de dolari, însă proiectul nu s-a mai concretizat.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...