Robin Williams a participat la o întrunire a Alcoolicilor Anonimi cu o zi înainte de a se sinucide

Actorul american Robin Williams a participat la o întrunire organizată de Alcoolicii Anonimi cu o zi înainte de a se sinucide, la vârsta de 63 de ani, în reşedinţa sa din California.

Robin Williams a participat la o întrunire a Alcoolicilor Anonimi cu o zi înainte de a se sinucide (Imagine: Hepta)

Starul american, care s-a spânzurat în vila sa, luni, se internase într-o clinică de dezintoxicare în luna iunie, încercând să îşi învingă astfel dependenţa de alcool şi, potrivit unor surse, a participat la o reuniune organizată de Alcoolicii Anonimi cu o zi înainte de a se sinucide, informează contactmusic.com.

Argus Hamilton, actor şi membru al acestei organizaţii, a declarat: "A fost prezent la întâlnirea noastră de duminică. Se externase din clinica de dezintoxicare şi era liniştit, nu consumase alcool, la întâlnirea noastră".

Starul în vârstă de 63 de ani spunea că se lupta cu "demonii interiori", încercând să îşi învingă dependenţa, după ce renunţase la alcool în 1982 şi, din nou, după ce a recidivat în 2005.

Potrivit unei surse, citată de tabloidul The Sun, actorul american se autoizolase şi devenise foarte retras, încercând să îşi construiască "o viaţă moderată şi lipsită de alcool".

Vecinii din cartierul în care locuia actorul au remarcat şi ei o schimbare în comportamentul acestuia, mulţi dintre ei spunând că Robin Williams devenise "o umbră a propriei persoane".

"Arăta foarte tras la faţă şi slab, nu mai era acel Robin care se mutase aici în urmă cu mulţi ani. Părea epuizat şi nu în cea mai bună dispoziţie, dar era în continuare acelaşi tip amabil ca întotdeauna. Se afla într-o zonă negativă din punct de vedere emoţional", a precizat o sursă.

Starul american a fost găsit decedat luni, la vârsta de 63 de ani, în reşedinţa sa din California. Autorităţile americane au anunţat marţi că actorul s-a sinucis, spânzurându-se cu o curea. Anchetatorii au găsit tăieturi pe încheietura mâinii stângi a actorului, iar un briceag era în apropierea cadavrului. Pe vârful briceagului erau urme care par a fi de sânge uscat, astfel că vor fi efectuate analize suplimentare pentru a se stabili compoziţia substanţei depistate.

Actorul american nu a încercat niciodată să îşi ascundă problemele provocate de consumul de alcool şi de droguri, dar, după o perioadă de abstinenţă ce a durat 20 de ani, Robin Williams a recidivat în 2005, în timpul filmărilor pentru lungmetrajul "Marele alb". Williams s-a internat ulterior într-o clinică specializată.

Robin Williams a devenit cunoscut datorită rolului din serialul de televiziune "Mork and Mindy" şi a câştigat un premiu Oscar pentru prestaţia din filmul "Good Will Hunting". Actorul a mai fost nominalizat de trei ori la premiile Academiei de film americane, pentru rolurile din "Bună dimineaţa, Vietnam", "Cercul poeţilor dispăruţi" şi "Regele pescar". Recent, Robin Williams a jucat în sitcomul "The Crazy Ones", de pe postul CBS, rolul lui Simon Roberts, excentricul director al unei agenţii de publicitate, dar serialul a fost anulat de producători după numai un sezon.

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Masturbatoarea PSD cheamă bucureștenii în stradă împotriva „dictaturii sanitare”! Șeful ei, Ciolacu, fol…

2 Demisie de ultima oră din PSD! / Prăbușirea în sondaje se accelerează! PSD ar pierde 1,5 procente lunar!

3 Judecătoarea Elena Burlan Pușcaș, condamnată la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare pentru o mită de 50…

4 VIDEO Priviți și citiți! Acestea sunt măștile cu șpaga de la UNIFARM! Scandalul duce sus de tot! Pitcovici i-a…

5 Șobolanii României! / PSD a votat, de urgență, la ora 22, eliberarea infractorilor. Pentru legea carantinei „fac…