Rosie, pisicuța care se crede câine după ce a fost adoptată de Lilo, 'mama' ei Husky

Rosie, pisicuța care se crede câine după ce a fost adoptată de Lilo, 'mama' ei Husky

O pisicuță de numai trei luni, Rosie, se comportă ca un câine, după ce a fost adoptată de Lilo, o cățelușă din rasa Husky, alături de care își petrece întreaga zi, scrie marți revista 'Hola', menționând că această prietenie tandră le-a transformat în 'vedete' pe Instagram pe cele două patrupede

Profilul lor de pe această rețea socială — https://instagram.com/lilothehusky/ — este urmărit de peste 50.000 de persoane, atrase de imaginile potrivit cărora inamiciția dintre câini și pisici este doar o idee preconcepută uneori.

Felina, găsită pe o stradă din California, a primit găzduire în casa a două surori iubitoare de animale, care locuiau în compania a trei pisici, trei câini și doi iepuri. Însă Rosie s-a îmbolnăvit încă din prima noapte și a refuzat să mănânce. Cele două doamne s-au gândit că poate suferința ei era sufletească și nu de natură fizică și are nevoie de tovarăși necuvântători, prin urmare au decis să o lase în grija cățelușei.

'Starea de sănătate a lui Rosie s-a ameliorat considerabil datorită faptului că a fost adoptată de Lilo, care o tratează ca pe unul dintre semenii ei, așa încât ea crește având impresia că este un Husky. A început chiar să meargă cu ei la plimbare', a declarat una dintre surorile care o îngrijesc.

'Din când în când, le mai despărțim ca să-i acordăm un respiro lui Rosie, deoarece Lilo nu-și dă seama cât de mare este în comparație cu pisicuța și îi poate face rău fără să vrea. Este foarte distractiv să le vezi când se reîntâlnesc: sunt nebune de fericire', a relatat sursa menționată. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Profesoară din Bistrița, la lecția online: „Fata președintelui, se fute cu unul care vinde barabule în …

2 Slugoii PSD de la CCR, o nouă lovitură pentru finanțele României!

3 „L-a încuiat pe Rafila” / Monica Pop, eroină a propagandei ruse după ce a tunat împotriva vaccinării anti-COVID

4 Judecați voi / A manipulat Recorder? Manipulează omul PNL?

5 Camionagiu român jefuit, răpit şi torturat de „Îngerul Dulce”