Rusia: O locomotivă a urmărit și a călcat un urs în Siberia

Rusia: O locomotivă a urmărit și a călcat un urs în Siberia

Procuratura rusă investighează dacă un urs a fost urmărit și călcat de o locomotivă în orașul siberian Norilsk după postarea pe internet a unei înregistrări video făcută din cabina mecanicului, în care se poate vedea cum animalul este fugărit și izbit de tren, relatează vineri EFE.

În aceste imagini impresionante postate pe Youtube se vede cum un urs brun fuge pe calea ferată orbit de farurile locomotivei, în timp ce pe fundal se aud mai multe voci exaltate care îi cer mecanicului "să calce" animalul. La sfârșitul înregistrării ursul dispare din fața trenului, dar se aud exclamațiile de veselie ale persoanelor aflate în locomotivă.


Unele surse media locale susțin că ursul a reușit să scape, afirmând că dispozitivul cu lame din fața locomotivei, care ajută la deszăpezire, a aruncat animalul în afara căii ferate, o dovadă fiind că la o inspecție a poliției nu au fost găsite urme de sânge pe locomotivă.

Videoclipul a suscitat o aprigă polemică între internauții ruși, dintre care unii l-au sfătuit pe mecanic "să se pună la rândul său în pielea ursului". Alți useri au subliniat însă că un urs care s-a trezit din hibernare și care este înfometat în vecinătatea orașului poate fi extrem de periculos.

"Am vrea să-l vedem pe mecanicul de locomotivă exersând alergatul în fața trenului. Oamenii, cei care au poluat mediul înconjurător și au tăiat pădurile, sunt vinovați de faptul că ursul s-a trezit din hibernare", au protestat indignați numeroși useri.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa