Ruslana, câștigătoarea Eurovision 2004, vine la finala românească din acest an a concursului

Ruslana, câștigătoarea Eurovision 2004, vine la finala românească din acest an a concursului

Câștigătoarea Eurovision Song Contest 2004, Ruslana, va susține un recital pe 8 martie, la Sala Polivalentă din Cluj, la finala națională a concursului Eurovision 2015, informează un comunicat TVR remis duminică AGERPRES.

Din show-ul artistei ucrainene nu va lipsi piesa "Wild Dances", cea care i-a adus trofeul Eurovision, cu un total de 280 de puncte (un record de puncte la vremea respectivă), se arată în documentul citat.


Pe scena Sălii Polivalente din Craiova, la finala națională a concursului Eurovision 2015 din 8 martie vor concura Luminița Anghel, Alexa și Aurelian Temișan, Voltaj, Băieții, Blue Noise, Rodica Aculova, Cristina Vasiu, Tudor Turcu, Super Trooper, Ovidiu Anton, Lara Lee și CEJ.

În finala selecției naționale cele 12 melodii calificate vor fi supuse jurizării publicului larg, dar și votului juriului de specialitate, ponderea televotului fiind de 50%, la fel ca în cazul votului juriului.

Selecția națională se va desfășura la Sala Polivalentă din Craiova și va fi transmisă în direct de TVR 1, TVR HD, TVR Internațional și online, pe www.tvrplus.ro. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?

4 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

5 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon