S-au ales semifinaliştii de la „Românii au talent“

S-au ales semifinaliştii de la „Românii au talent“

Experţii din juriu au analizat prestaţiile concurenţilor şi au ales numele celor care se vor lupta pentru un loc în marea finală. Ansamblul Crişu, Andrei Mihnea Cerbu (băiatul cu chitara), dansatoarea la bară Adina Gherasim, magicianul Paul Lungu, contorsionista Ana Moisei, Los Hermanos Dinamita, Ioan Bugnar, Ansamblul Cervona şi acrobatul din balon Ricardo Massida se numără printre cei care vor urca pe scenă săptămâna viitoare, în prima semifinală transmisă live.

În episodul din 4 aprilie au defilat şi ultimele talente de la preselecţii. Dacă talentele sunt indispensabile , curajul pare a fi o calitate mai rară în show-ul de la Pro TV. De aceea, un fachir a şocat auditoriul când s-a urcat pe cuie şi pe becuri aprinse şi a sărit de pe o scară direct pe cioburi de sticlă.

„Am venit să vă arăt că există fachiri care fac artă şi care nu-şi pătează onoarea. Am venit la «Românii au talent» nu pentru a câştiga. Pentru mine înseamnă un punct final, vreau să mă retrag“, a zis Coco fachirul. „Aţi pătat puţin cu sânge, în rest, trebuie să recunosc că am fost puţin încordat la acest număr“, i-a răspuns Mihai Petre. Domnul a primit recunoştinţa juriului prin răspunsuri afirmative.

Alexandru Satîru, magicianul din sezonul precedent ce a apărut şi în videoclipul piesei „Acasă“ (Smiley), a revenit pe scena succesului. Tânărul de 21 de ani şi-a schimbat ochii negri şi a oripilat-o pe Andra cu un look a la Marilyn Manson, cu lentile de contact albe. Pentru că nu şi-au putut explica modul în care Alexandru a făcut trucul de magie, cei trei profesori i-au dat răspunsuri pozitive.

Cum caracterul atipic al prestaţiei e esenţial pentru a surprinde publicul, doi economişti au interpretat impecabil piesa «Stayin Alive» de la Bee Gees. Cu toate că Mihai Petre a fost sceptic când le-a văzut dansul banal de la început, concurenţii şi-au primit răsplata.

„O piesă mare, o trupă mare, aţi fost destul de curajoşi să cântaţi «Stayin Alive»“, i-a apreciat Andi Moisescu. Mihai Petre a considerat că numărul special „a purtat ştampila «Românii au talent»“ şi le-a oferit băieţilor voucherul prin care i-a trimis direct în semifinală.

Emoţiile i-au copleşit atât pe concurenţi, cât şi pe cei din juriu, când Sabin Cojocaru (14 ani) din Dorohoi, ce a învăţat să danseze freestyle de la un prieten, a demonstrat că talentul nu ţine cont de condiţia materială. Tatăl adolescentului a plâns gândindu-se că visul micuţului poate deveni realitate, cu trei de «Da».

Dacă un concurent s-a crezut la „ MasterChef “, dar a eşuat gătind, un alt domn a dovedit că are un talent extrem de rar.

Fostul jurnalist a ştiut numărul corect de litere din frazele rostite de cei din juriu, fără să stea prea mult pe gânduri. Abilitatea lui cognitivă i-a determinat pe cei trei să-l califice în concurs.

Două gemene contorsioniste deghizate în pisici şi-au primit răsplata după un număr complicat.

Apoi, un tânăr magician i-a convins pe Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu după ce i-a pus să coloreze hainele unui personaj masculin de pe hârtie. Alegerile celor trei s-au potrivit cu foile pregătite de acasă de concurent şi cu ţinuta sa compusă din pantaloni albaştri, maiou roşu şi cravată galbenă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”