Samsung lucrează deja la Galaxy S5 mini şi taie mai puţin din dotări decât în 2013

Samsung lucrează deja la Galaxy S5 mini şi taie mai puţin din dotări decât în 2013

Samsung Galaxy S5 e în prima linie cu dotările tehnice, dar S5 mini va fi cu doi paşi în spate. SamMobile , în exclusivitate, informează că versiunea mini va fi gata de lansare undeva în această vară, înainte de toamna în care Apple îşi lansează, de regulă, telefoanele. Ce dotări are? În primul rând, un ecran S-AMOLED de 4,5 inci la rezoluţie 720p HD. Mai bine decât cel qHD de pe S4 mini şi în linie cu cele mai bune telefoane din 2012.

Apoi, Galaxy S5 mini va rula Android 4.4 KitKat cu aceleaşi noutăţi şi interfaţă de pe „fratele“ mai mare Galaxy S5. E foarte probabil să fie folosit un procesor Qualcomm Snapdragon 800 cu patru nuclee, o memorie RAM de 1,5GB, la fel ca vechiul mini, şi o cameră principală de 8 megapixeli cu una frontală de 2 megapixeli.

Nu vor lipsi portul infraroşu pentru a-ţi transforma telefonul în telecomandă, rezistenţa la apă şi praf prin certificare IP67, dar e posibil să nu fie integrate scannerul de amprente şi cel de monitorizare a ritmului cardiac. Bateria va fi de 2.100 mAh, iar stocarea se va face intern în 16GB, probabil cu suport pentru card microSD. Mai rămân de aflat data de lansare şi preţul pentru Samsung Galaxy S5 mini.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?