Sandra a adus la București hiturile anilor '80

Sandra a adus la București hiturile anilor '80

Sandra a adus la București, în concertul pe care l-a susținut marți seară la Sala Palatului, ritmurile anilor '80 și hiturile care au făcut-o celebră, precum "Maria Magdalena" și "Everlasting Love".

Puțin după ora 20,00, Sandra a urcat pe scenă, alături de trupa sa, în uralele fanilor, iar prima piesă a serii a fost "Maria Magdalena", într-o variantă reorchestrată.

"Mulțumesc, București", a spus vedeta, în limba română, mărturisind că ea consideră acest oraș "a doua casă".

"Sunt fericită să fiu aici, în a doua mea casă. Voi cânta în seara asta cântece pe care le știți și cântece pe care, poate, nu le știți, de pe cel mai recent album al meu", a spus Sandra și a continuat cu piesa "Love Starts with A Smile".
Îmbrăcată într-o rochie neagră, scurtă, cu paiete, Sandra a vorbit cu publicul pe parcursul întregului show de la București, i-a îndemnat pe spectatorii din primul rând să cânte, alături de ea, la refren, iar spre finalul concertului, de o oră și jumătate, a adus un copil din sală pe scenă. "Ei sunt cei mai tineri dintre spectatori, să îi aplaudăm!" a spus ea.

Nu au lipsit din concert "One More Night", piesă la care artista i-a îndemnat pe spectatori să îi ia pe oamenii dragi în brațe, "Johnny Wanna Live", despre care Sandra a spus că este piesa preferată a carierei sale, și "Hiroshima".

La "In the Heat of the Night", care a fost anunțată ca fiind ultima piesă a programului, admiratorii s-au strâns în apropierea scenei și au dansat. "Mulțumesc, la revedere", a spus Sandra, în limba română, când a părăsit scena, dar s-a întors, chemată de public, pentru a cânta din nou "Maria Magdalena".

Concertul Sandra de la București a fost organizat de German Quality Entertainment.

Sandra Ann Lauer (numele de scenă — Sandra) a fost numită de foarte multe ori "regina muzicii pop—dance" a anilor '80 și '90. Renumele i-a fost adus nu doar de succesul mai ales pe plan european de top pe care l-au cunoscut piesele compuse și produse de fostul ei soț, românul Michael Crețu ("I'll Never Be/ Maria Magdalena", "In the Heat of the Night", "Everlasting Love", "Secret Land", "Hiroshima" și "Don't Be Aggressive"), dar și de fericita primire de către critici a albumelor sale "Into a Secret Land" (1988) și "Close to Seven" (1992).

Înaintea carierei solo recunoscută acum pe întreg mapamondul, Sandra a fost vocea principală a trioului disco feminin Arabesque, care a cunoscut faima cu precădere în Japonia și Rusia iar, între 1990 și 2001, tot ea a fost fascinanta voce a proiectului Enigma cu hituri în topurile din SUA și Marea Britanie.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina