Sandra a căzut în timpul unui concert la Suceava, după ce s-a împiedicat de o aerotermă de pe scenă

Sandra a căzut în timpul unui concert la Suceava, după ce s-a împiedicat de o aerotermă de pe scenă

Artista germană Sandra, care a susţinut marţi seară un concert în Suceava, a căzut după ce s-a împiedicat de aeroterma care era pe scena din centrul oraşului, dar s-a ridicat imediat şi a continuat să cânte, mulţi dintre spectatori crezând că această mişcare a făcut parte din coregrafia sa.

Sandra a căzut în timpul unui concert la Suceava, după ce s-a împiedicat de o aerotermă de pe scenă (Imagine: Marius Dumbraveanu/ Mediafax Foto)

Sandra a susţinut un recital, marţi seară, pe scena amplasată în centrul oraşului, după formaţiile Hara şi Saragossa Band în cadrul manifestărilor dedicate Zilei Naţionale a României.

Din cauză că temperatura aerului era scăzută, pe scenă a fost amplasată o aerotermă puternică, iar la un moment dat, în timpul concertului, artista a făcut semn celor din staff-ul tehnic să mute aeroterma mai în spate pentru a avea loc pentru coregrafie.

Tehnicianul respectiv a crezut însă că solista cere ca aeroterma să fie adusă mai în faţă pentru că era foarte frig, iar în timp ce dansa, Sandra s-a împiedicat de aerotermă şi a căzut. Aceasta s-a ridicat imediat şi a continuat să cânte.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, care se afla în faţa scenei în public a scris pe pagina sa de socializare că a "încremenit" când a văzut incidentul, dar a fost uşurat când a constatat că artista şi-a continuat spectacolul.

"Am cam încremenit, eram în public la câţiva paşi şi m-am gândit la ce e mai rău, Slavă Domnului Sandra s-a ridicat surprinzător de repede şi a tratat incidentul că o mare divă, râzând şi continuând show-ul", a scris Nechifor.

El a menţionat că după spectacol a petrecut mai mult timp cu Sandra la poveşti şi fotografii şi s-au amuzat de incidentul de pe scenă, care, până la urmă, este publicitate gratuită.

"Azi am văzut şi eu filmarea, se vede perfect şi Bucovina. Şi ca să facem haz de necaz, la final, iată un slogan puternic: «Bucovina te da pe spate!»", a mai scris Nechifor.

Sandra Ann Lauer s-a născut în Germania, pe 18 mai 1962. Prima sa melodie care a cunoscut succesul a fost "Maria Magdalena", în anul 1985. De asemenea, ea a făcut parte din proiectul Enigma al fostului său soţ, Michael Creţu.

Cel mai recent album al său este "Stay in Touch", lansat în 2012.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Aproape interesant...

3 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

4 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

5 Foarte interesante amănunte...