SCANDAL FĂRĂ PRECEDENT LA CUNUNIA lui Robert Turcescu-Poze cu aleasa

SCANDAL FĂRĂ PRECEDENT LA CUNUNIA lui Robert Turcescu-Poze cu aleasa


La scurt timp după despărțirea de Oana Sârbu, alături de care a stat ani buni, Robert Turcescu s-a căsătorit azi cu o tânără de profesie designer, în vârstă de 25 de ani. Când cei doi au ajuns la primărie a izbucnit scandalul. Paznicii de la Starea Civilă au încercat să blocheze accesului unui fotograf de la o publicație tabloidă care insista să intre pentru a putea să facă poze. Insistența fotografului a dus la o altercație cu paznicii care s-au luat la bătaie cu acesta. Noua soție a lui Robert Turcescu este designer vestimentar și e cu 14 ani mai mică decât fostul jurnalist care a șocat publicul când a mărturisit că a fost ofițer sub acoperire și că vrea să fie judecat. Parchetul General a refuzat să deschidă vreo anchetă, procurorul general informând că Turcescu nu a încălcat nicio lege.

 Ceremonia civilă s-a terminat. Robert Turcescu s-a căsătorit cu Oana Nuțu. În această după amiază, cei doi proaspeți însureței se vor căsători și religios la o biserică ortodoxă din Capitală. 

Oana Sârbu și Robert Turcescu s-a despărțit în luna februarie a acestui an. Împreună, cei doi au un băiețel înfiat, au avut o relație lungă, însă nu s-au gândit niciodată să meargă în fața altarului.

Creatoarea de modă este posesoarea unui cont de Facebook unde postează imagini cu ținutele sale, dar și din vacanțele în care emrge. Oana a postat și imagini în care apare îmbrăcată sumar, spre plăcerea prietenilor virtuali.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…