Sean Penn şi Charlize Theron s-au logodit, în noiembrie, la Paris

Sean Penn şi Charlize Theron s-au logodit, în noiembrie, la Paris

Actorii Sean Penn şi Charlize Theron, care au o relaţie din anul 2013, s-au logodit la sfârşitul lunii noiembrie, în timpul unei călătorii la Paris.

Sean Penn, în vârstă de 54 de ani, şi Charlize Theron, în vârstă de 39 de ani, sunt prieteni de mulţi ani, dau au devenit un cuplu abia în 2013, informează dailymail.co.uk .

Cei doi s-ar fi logodit la sfârşitul lunii noiembrie, în timpul unei călătorii la Paris, potrivit unei surse apropiate celor doi, citată de revista UsWeekly.

Actorii au fost fotografiaţi duminică seara la Los Angeles, când au mers la cinema, însă Theron nu purta niciun inel care să marcheze logodna.

"(Charlize Theron, n.r.) nu a primit un inel, dar amândoi sunt dedicaţi unul altuia", a declarat sursa amintită.

Charlize Theron şi Sean Penn au fost văzuţi împreună tot mai des în ultimele luni, după ce au şi lucrat împreună în 2014, pe platourile de filmare ale peliculei "The Last Face", regizate de Sean Penn. Filmul a fost turnat în Africa de Sud, ţara natală a lui Charlize Theron.

În luna noiembrie, Charlize Theron şi Sean Penn au fost nevoiţi să le explice autorităţilor că fiul adoptat al actriţei, Jackson, în vârstă de 2 ani, nu a fost maltratat, după ce, în timp ce se aflau la un picnic, copilul a început să ţipe, iar persoanele din apropiere au chemat poliţia. Autorităţile au sosit destul de repede la locul incidentului şi au constatat că Charlize Theron şi Sean Penn nu i-au făcut niciun rău copilului. Jackson nu avea nicio problemă, totul fusese doar un capriciu al băieţelului.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, Sean Penn şi Charlize Theron ar intenţiona să adope un alt copil, după ce se vor căsători.

Sean Penn a trecut prin două căsnicii - cu cântăreaţa Madonna, din 1985 până în 1989, şi cu actriţa Robin Wright, din 1996 până în 2010. Sean Penn are, împreună cu fosta sa soţie Robin Wright, doi copii - Dylan, în vârstă de 23 de ani, şi Hopper, în vârstă cu 20 de ani.

Charlize Theron a avut la mijlocul anilor '90 o relaţie de doi ani cu actorul Craig Bierko, iar, din 1997 până în 2001, o relaţie cu Stephen Jenkins, solistul trupei Third Eye Blind. Charlize Theron a început apoi o relaţie cu actorul irlandez Stuart Townsend, alături de care a jucat în filmele "Trapped" (2002) şi "Head in the Clouds" (2004). Cei doi actori s-au despărţit în ianuarie 2010, după aproape nouă ani petrecuţi împreună.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Guvernatorul” instalat de ruşi în regiunea Herson ar fi fost otrăvit de menajera sau bucătarul său

2 Foarte interesante amănunte!

3 ULTIMA ORĂ Rușii au încercat să-l asasineze pe generalul Kirilo Budanov, șeful serviciului de informații militare de la Kiev

4 VIDEO Primele imagini de la arestarea asasinilor plătiți de Rusia pentru a-i ucide pe ministrul ucrainean al Apărării şi pe generalul Kirilo Budanov, …

5 Frământări în PSD / Dîncu, la un pas de schimbarea din funcție