Ședința CNA de marți, suspendată din lipsă de cvorum, după ce Răsvan Popescu a părăsit adunarea

Ședința CNA de marți, suspendată din lipsă de cvorum, după ce Răsvan Popescu a părăsit adunarea

Ședința CNA de marți a fost suspendată din lipsă de cvorum, după ce au fost parcurse patru din cele opt puncte de pe ordinea de zi, din cauza faptului că Răsvan Popescu a părăsit adunarea.

De altfel, Răsvan Popescu a anunțat de la deschiderea ședinței că va participa doar la jumătate din ordinea de zi. Membrul CNA a amintit de declarația sa anterioară, potrivit căreia nu va participa la ședințe prezidate de Valentin Jucan.

În prima parte a ședinței au fost prezenți membrii Florin Gabrea, Valentin Jucan (care a prezidat ședința), Lorand Turos, Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu, Gabriel Tufeanu, Răsvan Popescu și Radu Călin Cristea.

"Am venit pentru a nu vă lăsa fără cvorum. Nu are rost să sufere operatorii pentru că noi avem probleme aici între noi", a declarat Răsvan Popescu, care a anunțat că se va retrage după punctul patru al ordinii de zi a CNA — "Lista must carry". Potrivit regulamentului, pentru ca o ședință a Consiliului Național al Audiovizualului să aibă loc, trebuie să fie prezenți cel puțin opt membri CNA. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...