"Selfie after sex", o tendință nu doar printre celebrități

"Selfie after sex", o tendință nu doar printre celebrități

Celebrități precum Lady Gaga au popularizat postarea de fotografii pe rețelele de socializare după practicarea sexului -"selfies after" - iar această tendință are deja propriul hashtag pe Instagram, relatează ziarul spaniol ABC. Potrivit ABC această practică s-a răspândit și în rândul cuplurilor de spanioli. Cinci din zece adulți cu vârste cuprinse între 35 și 40 de ani au recunoscut că își fac poze după o partidă de sex, potrivit unei anchete realizate de lanțul de magazine erotice Dolce Love.

În ce privește cuplurile mai tinere (între 20 și 30 de ani) acestea preferă să practice așa-numitul "sexting", nu doar cu propria pereche ci și între prieteni.

Sondajul a relevat de asemenea că unul din motivele pentru care recurg la 'selfie' este pentru că după ce au văzut pozele altor perechi postate pe rețelele de socializare, inclusiv ale unor celebrități, au considerat că este un moment foarte senzual care merită împărtășit.

Diva pop americană Lady Gaga a postat recent pe contul său de socializare o poză alături de partenerul ei, după ce au întreținut relații sexuale, iar această modă are acum pe Instagram propriul hashtag #aftersex.

Circa 70% din cuplurile chestionate au declarat că lasă mai mult loc imaginației și evită să prezinte părți erotice ale corpului când își fac acest selfie, din pudoare și pentru că rețelele de socializare le-ar fi cenzurat.

Pe de altă parte, aproape jumătate din cele 70% de cupluri au recunoscut că nu i-ar deranja ca jucăriile erotice pe care le folosesc să apară în 'selfie'.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”