Sharon Stone apare goală pe coperta revistei Harper's Bazaar din septembrie

Sharon Stone apare goală pe coperta revistei Harper's Bazaar din septembrie

Actrița americană Sharon Stone apare 'îmbrăcată' doar cu câteva bijuterii de la mari case de modă într-un set de fotografii publicate în ediția din septembrie a revistei 'Harper's Bazaar'. Pentru această sesiune foto, vedeta a folosit eleganți pantofi marca Jimmy Choo și podoabe - coliere, brățări, inele și cercei - de la Bulgari, Tiffany & Co și Cartier, scrie 'Huffington Post'. Imaginile ilustrează un interviu în care vedeta de 57 de ani afirmă că este suficient de mulțumită de aspectul ei pentru a avea curajul de a apărea dezbrăcată în presă. Totodată, ea susține că nu vrea să pară o tânără de 20 de ani.

'Sunt foarte conștientă de faptul că posteriorul meu se aseamănă cu o pungă cu clătite, dar nu încerc să am cel mai frumos aspect din lume', a declarat fostul topmodel, care a devenit celebră grație rolului interpretat în 1992 în thrillerul 'Basic Instinct', în care juca alături de Michael Douglas.

'Vine un moment în care începi să te întrebi ce este cu adevărat sexy. Acest lucru nu înseamnă doar să ai bustul ferm. Înseamnă să fii prezent și să te distrezi și să te iubești suficient de mult pentru a putea iubi persoana care este cu tine', a mai spus Sharon Stone.

În toamna acestui an, ea va apărea într-un nou serial de televiziune, 'Agent X', la care este și producător. În acest film de acțiune pentru postul TNT, ea va întruchipa un vicepreședinte american. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”