Şocuri EROTICE la Cotroceni/Fostul AMANT căsca în timp ce-i vorbea SALTELISTA/VIDEO

Şocuri EROTICE la Cotroceni/Fostul AMANT căsca în timp ce-i vorbea SALTELISTA/VIDEO

Un moment cel puţin stânjenitor s-a consumat, miercuri, la Palatul Cotroceni, după consultările cu președintele Klaus Iohannis. Discursul co-președintelui PNL, saltelista Alina Gorghiu, a fost „sabotat” chiar de fostul amant.

În timp ce liderul PNL explica, în fața jurnaliștilor prezenți, concluziile în urma discuțiilor cu președintele Klaus Iohannis, "vrăjit" de spusele ,,fostei sale'', liberalul Mihai Voicu încerca din răsputeri să rămână treaz.

În plus, fostul ministru delegat pentru Relația cu Parlamentul a fost surprins de camerele de luat vederi făcând tot felul de grimase în timp ce co-președintele PNL explica faptul că partidul susține votul prin corespondență.

În încercarea de a scăpa de plictiseală, vicepreședintele PNL a apelat şi la telefonul mobil, pe care l-a butonat, însă fără prea multe rezultate.

Apogeul situației a fost răspunsul lui Voicu la intervenția Alinei Gorghiu care și-a intrebat colegii dacă vor să audauge ceva. Vizibil speriat de un astfel de gând, Mihai Voicu i-a răspuns prompt liderului PNL că nu are nimic de spus.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Hopa! A mai apărut o creștină în povestea fraților Tate!

2 VIDEO Noua Eră / Primul om de pe planetă care și-a întinerit vârsta organelor cu 25%

3 Fulgy, fiul Clejanilor, trece pe „hard” cu Bia Khalifa?

4 VIDEO „Ce să fac, mă băieți, cu banii ăștia?” / Patronul de club care se spărgea în figuri, condamnat la peste 8 ani de închisoare pentru contrabandă și…

5 VIDEO Dialog asistent universitar / studentă: „Din grupa ta, crezi că e vreo fată virgină?”