Sofia Vergara s-a logodit cu actorul Joe Manganiello

Sofia Vergara s-a logodit cu actorul Joe Manganiello

Actrița columbiană Sofia Vergara, vedeta serialului de succes 'Modern Family', s-a logodit cu actorul american Joe Manganiello, a anunțat luni presa americană, preluată de AFP.

Cuplul s-a logodit de Crăciun, în Hawaii, potrivit surselor citate de revista People.

Joe Manganiello, 38 de ani, și Sofia Vergara, 42 de ani, sunt împreună de anul trecut, după ce actrița s-a despărțit de impresarul Nick Loeb cu care a avut o relație de doi ani.

Purtătorii de cuvânt ai vedetei, celebră în întreaga lume pentru rolul Gloriei Delgado din serialul 'Modern Family' și cea mai bine plătită actriță de televiziune din lume, nu au răspuns solicitării AFP de a comenta pe marginea acestor informații.

Joe Manganiello a jucat în serialele 'How I met your mother' și 'True Blood', precum și în filmul 'Magic Mike' al regizorului Steven Soderbergh.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”