'Star Wars' - Prime imagini din cel de-al șaptelea episod

'Star Wars' - Prime imagini din cel de-al șaptelea episod

Un trailer de 88 de secunde al celui de-al șaptelea film din seria 'Star Wars' a fost difuzat vineri, dar spectatorii vor mai avea de așteptat destul de mult până vând vor putea savura întregul episod, a cărui premieră ar urma să aibă loc abia în decembrie 2015, transmit Reutres și AFP.

Prezentarea fusese anunțată anterior pe Twitter de regizorul J.J.Abrams drept 'o privire fugară' asupra 'StarWars: The Force Awakens', cum se va numi viitoarea peliculă din această serie începută în 1977.  Acțiunea noului film are loc la 30 de ani după evenimentele din 'Star Wars: Return of the Jedi'. După cum a lăsat să se vadă trailerul, care nu a dezvăluit nimic din intriga filmului, efectele speciale vor fi superioare celor de până acum din această saga cosmică.

Așteptat cu mare interes de fani, clipul de prezentare a provocat imediat un val de comentarii pe internet, în special în legătură cu forma sabiei inedite cu laser, relatează AFP.

Cu toate că mai este un an până când episodul al șaptelea va fi pe ecrane, se lucrează deja la 'Star Wars: Episode VIII', sub conducerea regizorului Rian Johnson, care se ocupă și de scenariu, informează Reuters.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale