Sting refuză să le lase moştenire copiilor săi averea lui de 180 de milioane de dolari

Sting refuză să le lase moştenire copiilor săi averea lui de 180 de milioane de dolari

Cântăreţul britanic Sting, care provine dintr-o familie modestă, a declarat recent că nu va lăsa moştenire averea sa, estimată la 180 de milioane de dolari, celor şase copii ai săi, deoarece aceştia trebuie să îşi câştige singuri existenţa, conform contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Ei nu prea vor avea ce să moştenească, deoarece cheltuim banii (...). Copiii trebuie să muncească", a declarat Sting pentru publicaţia Mail on Sunday.

Deşi este unul dintre cei mai bogaţi muzicieni din Marea Britanie, Sting, care a crescut într-o familie modestă de muncitori, în oraşul Wallsend din comitatul North Tyneside, a spus că nu doreşte ca averea lui să devină "o piatră de moară" pentru copiii săi.

"Le-am spus că nu le vor rămâne prea mulţi bani, deoarece îi cheltuim. Avem o mulţime de obligaţii. Cheltuim veniturile obţinute şi nu prea mai rămâne mare lucru", a declarat Sting, citat de contactmusic.com.

În prezent, Sting ocupă locul al nouălea în topul celor mai bogaţi muzicieni din Marea Britanie şi Irlanda alcătuit în 2013 de Sunday Time.

De asemenea, artistul a precizat că nu şi-a răsfăţat copiii, care nu depind de averea tatălui lor.

"Evident, dacă ar avea probleme, i-aş ajuta, dar nu a trebuit să fac acest lucru. Ei au această etică a muncii care îi motivează să reuşească prin propriile merite", a spus Sting.

Sting a fost căsătorit, în perioada 1976 - 1984, cu Frances Tomelty şi au împreună doi copii: Joseph (Joe), născut în noiembrie 1976, şi Fuchsia Catherine (Kate), născută în aprilie 1982. La scurt timp după naşterea celui de-al doilea copil al său, Sting s-a despărţit de Frances Tomelty şi a început o relaţie cu actriţa şi producătoarea de film Trudie Styler. Cei doi s-au căsătorit pe 20 august 1992. Sting şi Trudie Styler au împreună patru copii: Bridget Michael (Mickey), Jake, Eliot Pauline (Coco) şi Giacomo Luke.

Sting, în vârstă de 62 de ani, a lansat 10 albume de când a început să cânte solo, în 1984. A jucat şi în filme, precum "Quadrophenia", "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", şi a interpretat propriul rol în mai multe seriale de televiziune, inclusiv în "Familia Simpson".

Compozitor, interpret, autor, actor, activist - Sting s-a născut în oraşul englez Newcastle, iar în 1977 s-a mutat la Londra pentru a forma trupa The Police, alături de Stewart Copeland şi Andy Summers. Formaţia a lansat cinci albume, a câştigat şase premii Grammy, iar în 2003 a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

Sting a vândut aproape 100 de milioane de albume, solo şi alături de grupul The Police. Ca artist solo a câştigat 10 premii Grammy, un Glob de Aur, un Emmy şi a fost de trei ori nominalizat la Oscar.

Sting a concertat de mai multe ori la Bucureşti, cel mai recent spectacol al său în Capitală fiind cel din iulie 2013.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 VIDEO „Viitorul” României...

4 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

5 Așa o fi?