Supereroii din "Avengers: Age of Ultron", încasări record la debut în cinematografele nord-americane

Supereroii din "Avengers: Age of Ultron", încasări record la debut în cinematografele nord-americane

Thrillerul SF de acțiune cu supereroi "Avengers: Age of Ultron" ("Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron") a strâns, cu prilejul lansării în acest weekend, 187,7 milioane de dolari în cinematografele nord-americane, scriu Reuters, AFP și portalul boxofficemojo.com. Primul film al seriei, lansat în 2012, a strâns 207,4 milioane de dolari la debut și mulți analiști au prezis că al doilea film al francizei va depăși încasările acestuia, potrivit variety.com.

În cinematografele din afara continentului nord-american filmul a strâns 439 de milioane de dolari, fără însă să fie lansat în China și Japonia, două piețe foarte importante pentru filmele cu supereroi, scrie boxofficemojo.com.

Potrivit analiștilor acest al doilea film al francizei Avengers a avut lansarea în weekendul în care atenția publicului pe continentul nord-american a fost îndreptată către două evenimente sportive de amploare, meciul de box între americanul Floyd Mayweather și filipinezul Manny Pacquaio și meciul al șaptelea al confruntării din NBA între San Antonio Spurs și Los Angeles Clippers.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Momentul în care Putin va ordona invadarea Ucrainei / Indiciile oferite de experți militari

2 Loredana a fugit cu „morcovul italian”?

3 VIDEO Priviți ce postează Armata Rusiei!

4 Valentin Naumescu: Rusia a luat deja decizia privind Ucraina / Amănuntul uitat de mulți și invocat de profesor

5 Dihonie în PSD din cauza grevei de la STB! / Ciolacu a strâns-o de „amigdale” pe Firea să-l demisioneze pe ăla d…