Supereroii din "Avengers: Age of Ultron", încasări record la debut în cinematografele nord-americane

Supereroii din "Avengers: Age of Ultron", încasări record la debut în cinematografele nord-americane

Thrillerul SF de acțiune cu supereroi "Avengers: Age of Ultron" ("Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron") a strâns, cu prilejul lansării în acest weekend, 187,7 milioane de dolari în cinematografele nord-americane, scriu Reuters, AFP și portalul boxofficemojo.com. Primul film al seriei, lansat în 2012, a strâns 207,4 milioane de dolari la debut și mulți analiști au prezis că al doilea film al francizei va depăși încasările acestuia, potrivit variety.com .

În cinematografele din afara continentului nord-american filmul a strâns 439 de milioane de dolari, fără însă să fie lansat în China și Japonia, două piețe foarte importante pentru filmele cu supereroi, scrie boxofficemojo.com .

Potrivit analiștilor acest al doilea film al francizei Avengers a avut lansarea în weekendul în care atenția publicului pe continentul nord-american a fost îndreptată către două evenimente sportive de amploare, meciul de box între americanul Floyd Mayweather și filipinezul Manny Pacquaio și meciul al șaptelea al confruntării din NBA între San Antonio Spurs și Los Angeles Clippers.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante