Teste ADN pentru a stabili elementele ce determină succesul oamenilor de afaceri europeni

Un grup de întreprinzători din cadrul organizației Business Owners & Entrepreneurs ('Entreps') a prezentat marți la Bruxelles un proiect ce vizează decodificarea elementelor ce determină succesul sau eșecul oamenilor de afaceri europeni prin studierea codului lor genetic, relatează EFE.

Președintele 'Entreps', Joaquín Boston, a declarat pentru EFE că proiectul va permite analizarea ADN-ul oamenilor de afaceri din fiecare țară, cu ajutorul unui instrument verificat. Va fi studiat codul genetic a 10.000 de întreprinzători din 28 de țări ale Uniunii Europene.

Vor fi analizați factori precum comportamentul, experiența, capacitatea alfanumerică sau de comunicare, a spus el. Când vom dispune de această informație se va face o comparație între oamenii de afaceri europeni și cei din SUA sau Israel, care sunt cei mai inovatori, a adăugat el.

"În următoarele șase luni vom demara testele iar după doi ani vom putea executa planul (...) Depinde însă de ajutorul UE și de fondurile alocate", a precizat Boston.

Secretarul general al Asociației Europene a Camerelor de Comerț (Eurochambres), Arnaldo Abruzzini, a calificat proiectul drept "interesant, deoarece este unul din elementele care stau la baza impulsionării spiritului antreprenorial în Europa".

"Cât timp vom putea produce noi oameni de afaceri în Europa, vom crea un mediu de afaceri care va fi mai productiv pentru o economie bogată și sănătoasă", a subliniat el.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Se inaugurează o nouă autostradă: Tronsonul din autostrada Transilvania care părea imposibil de deschis …

2 Bine scris...

3 BREAKING Rareș Bogdan, mesaj de ultimă oră care dă frisoane „Ciumei Roșii”!

4 Veste devastatoare pentru PSD: Între 25-30% din electoratul tradițional al partidului nu se va prezenta la vot…

5 Raport intern / Femeia vaccinată cu serul anti COVID Oxford-Astra Zeneca a făcut mielită transversă