'The Interview' a adus 15 milioane de dolari din vânzări online și 2,8 milioane din proiecția în cinematografe

'The Interview' a adus 15 milioane de dolari din vânzări online și 2,8 milioane din proiecția în cinematografe

Filmul 'The Interview', care tratează satiric o fictivă tentativă de asasinat asupra liderului nord-coreean Kim Jong-un, a adus 15 milioane de dolari din vânzări online și închirieri pe internet în timpul weekendului, ceea ce face din această comedie controversată filmul online numărul unu al studiourilor Sony Picture din toate timpurile, relatează DPA și France Presse.

Filmul a fost închiriat sau transmis prin intermediul unor platforme precum Google Play, Xbox Video a Microsoft și YouTube Movies de mai mult de două milioane de ori în patru zile, a anunțat Sony într-un comunicat difuzat duminică seara.

După ce inițial a spus că nu va difuza filmul, compania Apple și-a schimbat decizia duminică și a anunțat că acesta va fi disponibil pe iTunes.

Controversa în jurul acestui film a început luna trecută cu un atac cibernetic asupra Sony. Hackerii au amenințat apoi că vor ataca cinematografele care vor difuza filmul.

Sony, care renunțase la difuzarea peliculei, a revenit asupra deciziei și a anunțat că aceasta va fi disponibilă online după ce majoritatea cinematografelor din Statele Unite au spus că nu vor proiecta filmul, din cauza amenințărilor cu violența.

Pelicula a fost totuși difuzată la data stabilită, în ziua de Crăciun, în aproximativ 300 de săli de cinematograf independente din Statele Unite, aducând 2,8 milioane de dolari. Filmul trebuia inițial să fie difuzat în peste 2.000 de cinematografe.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 Așa arată prostia made in Rusia...

3 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

4 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

5 Foarte interesante amănunte!