'The Interview' a adus 15 milioane de dolari din vânzări online și 2,8 milioane din proiecția în cinematografe

Filmul 'The Interview', care tratează satiric o fictivă tentativă de asasinat asupra liderului nord-coreean Kim Jong-un, a adus 15 milioane de dolari din vânzări online și închirieri pe internet în timpul weekendului, ceea ce face din această comedie controversată filmul online numărul unu al studiourilor Sony Picture din toate timpurile, relatează DPA și France Presse.

Filmul a fost închiriat sau transmis prin intermediul unor platforme precum Google Play, Xbox Video a Microsoft și YouTube Movies de mai mult de două milioane de ori în patru zile, a anunțat Sony într-un comunicat difuzat duminică seara.

După ce inițial a spus că nu va difuza filmul, compania Apple și-a schimbat decizia duminică și a anunțat că acesta va fi disponibil pe iTunes.

Controversa în jurul acestui film a început luna trecută cu un atac cibernetic asupra Sony. Hackerii au amenințat apoi că vor ataca cinematografele care vor difuza filmul.

Sony, care renunțase la difuzarea peliculei, a revenit asupra deciziei și a anunțat că aceasta va fi disponibilă online după ce majoritatea cinematografelor din Statele Unite au spus că nu vor proiecta filmul, din cauza amenințărilor cu violența.

Pelicula a fost totuși difuzată la data stabilită, în ziua de Crăciun, în aproximativ 300 de săli de cinematograf independente din Statele Unite, aducând 2,8 milioane de dolari. Filmul trebuia inițial să fie difuzat în peste 2.000 de cinematografe.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a falsificat PSD deficitul bugetar în ultimii 3 ani. Fraților, nenorociții ăștia ne-au amanetat viitorul!

2 Încep să „transpire” primele cifre din sondaje. La PSD se mizează totul pe prezența scăzută

3 PSD, rozătoarea statului român! După fată, Daea și-a angajat și ginerele, printr-un concurs dubios, în ministe…

4 Info / Doliu la PSD! Doar 10% din votanții ProRomânia votează cu Dăncilă! Peste 70% merg cu Iohannis!

5 Ce-o avea asta-n gură, fraților? Priviți-i cum râd, zici că au băut ceai de cânepă...

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

America literară - o hartă a celor mai bune cărți pentru fiecare stat - partea I