Toată noaptea? Cât poate dura o partidă de sex - VIDEO

Toată noaptea? Cât poate dura o partidă de sex - VIDEO

Multe persoane îşi doresc să ştie cât durează o partidă de sex

Probabil aţi auzit de mai multe ori expresia „am facut sex toată noaptea”, însă nu trebuie să te îngrijorezi atunci când auzi pe cineva vorbind despre acest lucru, „pentru că nu înseamnă că penetrarea propriu-zisă a avut loc până dimineaţa, fără oprire”, după cum spun specialiştii. În acest timp au avut loc diferite etape cum ar fi preludiul, jocurile sexuale şi diverse tipuri de sex (oral, vaginal, anal), notează divahair.ro.

Răspunsurile specialiştilor surprind. Ei sunt de parere că este normal ca penetrarea să dureze între 3-13 minute. Cercetătorul Eric Corty speră să îi liniştească cu aceste studii pe cei care se stresau crezând că trebuie să reziste cât mai mult în timpul unei partide de sex, pentru a-şi satisface perechea.

Multe mituri

Dr. Irwin Goldstein, editorul revistei medicale Journal of Sexual Medicine, a realizat un studiu timp de patru săptămâni, la care au participat 1.500 de cupluri, din care a rezultat media generală a unui raport sexual obişnuit, şi anume 7,3 minute. Psihologul Marianne Brandon a adăugat că există foarte multe mituri legate despre viata sexuala a celor din jur şi că oamenii nu ar trebui să se gândească că ceea ce fac ceilalţi este mult mai excitant şi interesant decât ce se întâmplă în propriul lor dormitor.
„Nu întotdeauna trebuie să te raportezi la cifre, pentru că ceea ce contează cu adevărat este plăcerea pe care o simţiţi în timpul actului sexual”, mai spun specialiştii.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

4 Ce nerușinare! / Șefa Curții Supreme, zâmbitoarea lângă atârnătoarea PSD Floriana Jucan!

5 VIDEO Un activist civic, bătut de faţă cu poliţiştii în Buzău