TOP 10 al vedetelor care au generat cele mai multe căutări pe IMDb

TOP 10 al vedetelor care au generat cele mai multe căutări pe IMDb

Actriţa Shailene Woodley ocupă primul loc în Topul 10 al vedetelor care au generat cele mai multe căutări pe site-ul IMDb - Top 10 Stars -, alcătuit exclusiv din femei în 2014, pentru prima oară în istoria de zece ani a acestui clasament.

Actriţa americană, care s-a remarcat în acest an în filmul SF "Divergent" şi în drama "Sub aceeaşi stea/ The Fault in Our Stars", a înregistrat o ascensiune spectaculoasă în preferinţele internauţilor pasionaţi de filme. În topul din 2013, Shailene Woodley, în vârstă de 23 de ani, a ocupat locul al 64-lea, informează contactmusic.com.

Jennifer Lawrence, care a ocupat primul loc în topul de anul trecut, a coborât în 2014 pe locul al doilea.

Podiumul este completat de actriţa Margot Robbie, vedeta filmului "Lupul de pe Wall Street/ The Wolf of Wall Street", care se află pe locul al treilea.

Topul 10 este completat de actriţele Emilia Clarke, Scarlett Johansson, Nicola Peltz, Chloe Grace Moretz, Rosamund Pike, Emma Stone şi Eva Green.

Top 10 Stars reprezintă o extensie a topului celor mai populari 100 de actori de film alcătuit de site-ul IMDb. Primul bărbat care apare în topul 100 din 2014 este Leonardo DiCaprio, clasat pe locul al 11-lea.

Top 10 Stars a fost alcătuit pe baza căutărilor efectuate de internauţi pe site-ul IMDb, care are peste 200 de milioane de vizitatori unici în fiecare lună.

 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Apar bănișorii și la Drulă? De unde sunt, tati, milioanele?

3 Ea este „Kim Kardashian de Vietnam”, Consul Onorific al României / Stă într-un palat cu 25 de etaje, placat cu a…

4 ULTIMA ORĂ Invazia Rusiei în Ucraina este iminentă

5 VIDEO General american / Dacă va fi un atac al Rusiei în Ucraina, urmările se vor resimți și în România