Top 4 situatii jenante care se pot intampla intr-o partida de sex

Top 4 situatii jenante care se pot intampla intr-o partida de sex

Top 4 situatii jenante care se pot intampla intr-o partida de sex

Mici accidente au “omorat” din start tot apetitul si pasiunea sau ne-au facut sa ne retragem si sa nu mai putem privi in ochi pentru a doua oara persoana alaturi de care le-am trait. Oricum, noi va asiguram ca ele fac parte din viata si se pot intampla oricui.

Iata cateva marturii ale unor persoane care au trait astfel de situatii.

1. “Prima data”

“Intr-o frumoasa dupa amiaza, dupa ce am baut cateva pahare alaturi de amicul meu cu mult mai tanar decat mine, ne-am intins dezbracati pe podea. Dupa ce ne-am dat jos si ultimul articol de lenjerie intima de pe noi, el a inceput sa se miste incet in sus si-n jos,  frecandu-se de mine, apoi din ce in ce mai repede. Respiratia lui a devenit din ce in ce mai “precipitata” si a sfarsit urcandu-se pe mine. Imaginati-va ca abia indrazneam sa ma uit la el sau sa scot vreun sunet, de teama sa nu se jeneze, avand in vedere ca el era… virgin. Dupa ce a terminat, s-a uitat la mine cu o privire galesa si m-a interbat: “cum a fost, ti-a placut?” Iar eu, mirata, i-am raspuns: “Poftim?! Ce sa-mi placa?! Nu m-ai penetrat deloc, mi-ai bagat-o doar intre coapse si atat.” Evident, el a izbucnit in ras, dar a fost un moment superjenant… Insa ne-am luat revansa ulterior, cand am avut parte de partide de sex uluitoare! “

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante