Top 5 cei mai experimentați bărbați în pat în funcție de zodie

Astrologia a fost de mult timp considerată a fi un ghid de încredere și de ajutor în ceea ce privește găsirea iubirii. Pe lângă acest aspect, stelele ne mai pot spune și la ce să ne așteptăm că se va întâmplă între așternuturi, cu partenerul mult visat. În timp ce fiecare bărbat, este unic și are preferințele sale, sunt de spus și câteva aspecte generale, care te vor îndruma spre unul dintre cei mai experimentați bărbați ai zodiacului sau nu.

Gemeni

Bărbații nativi ai acestei zodii, sunt maeștri în ale seducției. Dacă sunteți de acord cu faptul că cel mai important organ este creierul, în mod clar sunteți pe aceeași lungime de undă cu el, deoarece nu va face altceva decât să vă stimuleze, la orice nivel. În mod cert, el poate face dragoste, și poate face foarte bine, cu tot zodiacul, deoarece din cauza firii sale creative, niciodată nu vă veți plictisi în acest domeniu. Niciodată nu va reveni la același stil de a face dragoste, așa că mereu va reuși să vă suprindă.

Leu

Leii sunt puternici în pat iar mulți sunt dominanți prin natura lor. Au o energie incredibilă, încredere și o abilitate înnăscută de a duce partenera pe culmile cele mai înalte ale pasiunii și plăcerii. Leul este generos în pat, însă așteaptă același lucru și din partea partenerei. Mulți experți consideră, că Leul ar fi cel mai bun amant al zodiacului. Citeste tot articolul pe YVE.ro.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cătălin Sindile, unul dintre capii Jandarmeriei de la 10 August, pus sub acuzare pentru orele suplimentare înc…

2 Moment istoric. România trece la statutul de piaţă emergentă, de luni

3 Predoiu a dat-o afară pe marmota plină de nuri. Uitați-vă și voi cum scrie! Cum dracului o fi ajuns asta în pr…

4 Băsescu în direct către Firea: Cea mai preacinstită fecioară, sunteți putredă de coruptă, nu mai vorbiți de Ni…

5 Informație / Sondaje negre pentru PSD în București! Un singur primar de sector mai are șanse să fie ales. Băsesc…