Top 5 cei mai experimentați bărbați în pat în funcție de zodie

Top 5 cei mai experimentați bărbați în pat în funcție de zodie

Astrologia a fost de mult timp considerată a fi un ghid de încredere și de ajutor în ceea ce privește găsirea iubirii. Pe lângă acest aspect, stelele ne mai pot spune și la ce să ne așteptăm că se va întâmplă între așternuturi, cu partenerul mult visat. În timp ce fiecare bărbat, este unic și are preferințele sale, sunt de spus și câteva aspecte generale, care te vor îndruma spre unul dintre cei mai experimentați bărbați ai zodiacului sau nu.

Gemeni

Bărbații nativi ai acestei zodii, sunt maeștri în ale seducției. Dacă sunteți de acord cu faptul că cel mai important organ este creierul, în mod clar sunteți pe aceeași lungime de undă cu el, deoarece nu va face altceva decât să vă stimuleze, la orice nivel. În mod cert, el poate face dragoste, și poate face foarte bine, cu tot zodiacul, deoarece din cauza firii sale creative, niciodată nu vă veți plictisi în acest domeniu. Niciodată nu va reveni la același stil de a face dragoste, așa că mereu va reuși să vă suprindă.

Leu

Leii sunt puternici în pat iar mulți sunt dominanți prin natura lor. Au o energie incredibilă, încredere și o abilitate înnăscută de a duce partenera pe culmile cele mai înalte ale pasiunii și plăcerii. Leul este generos în pat, însă așteaptă același lucru și din partea partenerei. Mulți experți consideră, că Leul ar fi cel mai bun amant al zodiacului. Citeste tot articolul pe  YVE.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro