Top 5 zodii care își vor găsi partenerul de viață în 2015

Top 5 zodii care își vor găsi partenerul de viață în 2015

Vor avea parte de multe schimbări, din cauza influenței lui Jupiter și multe vieți se vor schimba în bine, pe plan sentimental. YVE.ro a alcătuit un top al celor mai norocoase zodii, care își vor găsi jumătatea în decursul acestui an, așa că hai să vedem care sunt viitorii fericiți.

Berbec

Mulțumită acțiunii benefice a lui Jupiter, până în august, pentru inima Berbecilor se vor bate mulți parteneri, iar cu ușurință îl vor alege pe cel mai serios și vor da curs unei relații sentimentale de durată. Sunt șanse să întâlniți acest partener, la evenimente unde sunt foarte mulți oameni, la distracții și petreceri. Dacă sunteți deja implicat sentimental, este șansa să vă întăriți relația, poate chiar printr-o căsătorie. Dacă rămâneți singur, luna iunie este perfectă pentru începerea unei aventuri, care va rămâne la acest stadiu.

Taur

Chiar dacă la începutul anului, viața dumneavoastră părea stabilă și fără nici un semn spre schimbare la orizont, din luna iulie, o întorsătură binevenită își face apariția.

Citeste tot articolul pe  YVE.ro .

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 E oficial! Gata, i-au izolat! 20.000 de soldați ruși sunt înconjurați la Herson! Ar putea fi cel mai mare măcel de după cel de-al Doilea Război Mondia…

2 Soldați ruși „eliberați de viață” după ce rezistența ucraineană le-a livrat plăcinte cu otravă de șobolani

3 Ucrainenii l-au aruncat în aer pe Krikulenko, fost deputat de Donețk, cu clubul său de noapte cu tot

4 ULTIMA ORĂ „Tot comandamentul armatei ruse s-a retras din Herson, s-a mutat pe malul stâng al râului Nipru”

5 Dragnea, gest de interlop. În noaptea nunții fiului său, „încins” de o melodie a lui Salam, a scos ceasul de la mână și i l-a dat manelistului...