Top 5 zodii care își vor găsi partenerul de viață în 2015

Top 5 zodii care își vor găsi partenerul de viață în 2015

Vor avea parte de multe schimbări, din cauza influenței lui Jupiter și multe vieți se vor schimba în bine, pe plan sentimental. YVE.ro a alcătuit un top al celor mai norocoase zodii, care își vor găsi jumătatea în decursul acestui an, așa că hai să vedem care sunt viitorii fericiți.

Berbec

Mulțumită acțiunii benefice a lui Jupiter, până în august, pentru inima Berbecilor se vor bate mulți parteneri, iar cu ușurință îl vor alege pe cel mai serios și vor da curs unei relații sentimentale de durată. Sunt șanse să întâlniți acest partener, la evenimente unde sunt foarte mulți oameni, la distracții și petreceri. Dacă sunteți deja implicat sentimental, este șansa să vă întăriți relația, poate chiar printr-o căsătorie. Dacă rămâneți singur, luna iunie este perfectă pentru începerea unei aventuri, care va rămâne la acest stadiu.

Taur

Chiar dacă la începutul anului, viața dumneavoastră părea stabilă și fără nici un semn spre schimbare la orizont, din luna iulie, o întorsătură binevenită își face apariția.

Citeste tot articolul pe  YVE.ro .


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...