TOP CINEMA "The Hunger Games: Mockingjay-Part 1"

TOP CINEMA "The Hunger Games: Mockingjay-Part 1"

Franciza "The Hunger Games: Mockingjay-Part 1", cu frumoasa Jennifer Lawrence într-unul din rolurile principale, a fost alegerea clară a cinefililor americani în weekendul care a inclus Ziua Recunoștinței, relatează AFP și portalul de specialitate boxofficemojo.com.

Al treilea episod al seriei Hunger Games a strâns circa 57 milioane de dolari în acest week-end, înregistrând încasări totale de 225,7 milioane de dolari, potrivit cifrelor preliminare furnizate de compania Exhibitor Relations.

Din păcate, cele două noi intrări de Ziua Recunoștinței, "Penguins of Madagascar" și "Horrible Bosses 2", au dezamăgit la debut.

"Penguins of Madagascar", un spin-off al popularei francize de animație "Madagascar", realizat de DreamWorks Animation, s-a clasat pe locul al doilea, cu încasări de doar 25,8 milioane de dolari în primul său weekend în cinematografe, deși estimările plasau vânzarea biletelor la până la 40 milioane de dolari.

La rândul său, "Horrible Bosses 2" a adunat doar 15,7 milioane de dolari, ceea ce i-a asigurat doar locul al cincilea în box office-ul nord american.

Locul al treilea în clasament i-a revenit lui "Big Hero 6", cu încasări de 18,8 milioane de dolari și un total de 167,2 milioane de dolari după patru săptămâni de proiecții în cinematografe.

Pe poziția a patra s-a clasat saga intergalactică "Interstellar", care a încasat în acest weekend 15,8 milioane de dolari. De patru săptămâni pe marile ecrane, această ultimă producție a lui Christopher Nolan, după "Inception" și "The Dark Knight Rises", a obținut până în prezent circa 147,1 milioane de dolari.

AGERPRES 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Analist rus: „Timpul lucrează împotriva Rusiei” / Soldații ruși au căzut într-o capcană la Severodonețk

2 Născut într-o rulotă pe marginea drumului, a ajuns miliardar / Povestea celui mai bogat țigan din Marea Britanie

3 VIDEO Este „viu” și nevătămat / Țeapa luată de Forțele ruse care au aruncat o grenadă într-un transportor blindat

4 Contre între Ciutacu și RO Vaccinare / „Tonomatul” a încasat-o ca Mircea Badea!

5 VIDEO „Ca să nu-ţi ascund nimic, am vrut să mă duc să joc hochei pe gheaţă. Acum sunt la sală”