TOP CINEMA 'Cinderella' pe primul loc în topul încasărilor

TOP CINEMA 'Cinderella' pe primul loc în topul încasărilor

Filmul artistic "Cinderella" (Cenușăreasa), un remake al celebrei animații Disney cu același titlu, s-a plasat confortabil pe primul loc în clasamentul încasărilor din SUA și Canada de la sfârșitul săptămânii cu venituri de 70 de milioane de dolari, conform AFP.

Filmul produs tot de studiourile Disney o aduce în prim plan pe Lily James în rolul prințesei Ella și pe Cate Blanchett în rolul mamei sale vitrege, lipsite de scrupule.

La debut, filmul de acțiune "Run All Night", în care Liam Neeson interpretează rolul unui asasin plătit care se întoarce împotriva mafiei pentru a-și proteja fiul, s-a plasat pe locul doi în box office cu încasări de 11 milioane de dolari.

Comedia britanică cu spioni "Kingsman: The Secret Service" a scăzut în încasări dar totuși a urcat o poziție până pe locul trei, cu încasări de 6,2 milioane de dolari în a patra săptămână de la lansare.

"Focus", un film despre un escroc, interpretat de Will Smith, în care mai joacă și Margot Robbie, a obținut încasări de 5,8 milioane de dolari cu care ocupă locul patru în topul box office. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”