TOP CINEMA Filmul de animație 'Minions' îi alungă pe dinozauri din box office-ul nord-american

TOP CINEMA Filmul de animație 'Minions' îi alungă pe dinozauri din box office-ul nord-american

Simpaticii omuleți galbeni din filmul de animație 'Minions' au reușit să-i alunge pe dinozaurii din 'Jurassic World' din box office-ul nord-american cu prilejul lansării pe ecrane, în weekend, a părții a doua a aventurilor lor, potrivit cifrelor parțiale publicate de societatea Exhibitor Relations și citate de AFP.

Continuarea aventurilor omuleților galbeni, care vorbesc doar prin onomatopee și care pornesc în căutarea unui lider, a avut încasări de 115 milioane de dolari de la premiera lor. Desenul animat se bazează pe aventurile personajelor care au apărut pentru prima dată în filmul "Despicable Me". Vedete precum Jon Hamm, Sandra Bullock și Michael Keaton se numără printre actorii care își împrumută vocea simpaticelor personaje.

Dinozaurii din 'Jurassic World' au rămas mult în spate cu încasări de 18 milioane de dolari dar cu peste 590 de milioane încasate în cinci săptămâni de difuzare.

Filmul de animație 'Inside Out', al studiourilor Disney Pixar, care relatează povestea unei fetițe prinse în vârtejul emoțiilor, a avut încasări de 17 milioane de dolari coborând pe locul al treilea (283 de milioane de dolari în patru săptămâni).

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Valori” în Anglia / Ce a pățit un fost polițist englez când trei românași au vrut să-i cumpere mașina

2 Crimă în mediul interlop / Didilă Foreman, șeful clanului Gruia, și-a ucis ginerele de Dragobete. I-a dat cuțite…

3 Povestea lui Elon Musk, geniul din suburbiile Pretoriei, care și-a făcut companie spațială ca să se mute pe Ma…

4 Așa o fi?

5 Gabriel Diaconu, afirmații dure despre pandemie şi şmecheria financiară: Marea minciună este că vaccinarea va …