TOP CINEMA Filmul de animație 'Minions' îi alungă pe dinozauri din box office-ul nord-american

TOP CINEMA Filmul de animație 'Minions' îi alungă pe dinozauri din box office-ul nord-american

Simpaticii omuleți galbeni din filmul de animație 'Minions' au reușit să-i alunge pe dinozaurii din 'Jurassic World' din box office-ul nord-american cu prilejul lansării pe ecrane, în weekend, a părții a doua a aventurilor lor, potrivit cifrelor parțiale publicate de societatea Exhibitor Relations și citate de AFP.

Continuarea aventurilor omuleților galbeni, care vorbesc doar prin onomatopee și care pornesc în căutarea unui lider, a avut încasări de 115 milioane de dolari de la premiera lor. Desenul animat se bazează pe aventurile personajelor care au apărut pentru prima dată în filmul "Despicable Me". Vedete precum Jon Hamm, Sandra Bullock și Michael Keaton se numără printre actorii care își împrumută vocea simpaticelor personaje.

Dinozaurii din 'Jurassic World' au rămas mult în spate cu încasări de 18 milioane de dolari dar cu peste 590 de milioane încasate în cinci săptămâni de difuzare.

Filmul de animație 'Inside Out', al studiourilor Disney Pixar, care relatează povestea unei fetițe prinse în vârtejul emoțiilor, a avut încasări de 17 milioane de dolari coborând pe locul al treilea (283 de milioane de dolari în patru săptămâni).

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Germania, cea mai bogată țară din Europa, cu un sistem de sănătate considerat model, rămâne fără paturi de ter…

2 VIDEO Cel mai bogat traficant de droguri din București se ascundea într-un palat de 1 milion de euro

3 Dan Dungaciu / Cum se conduce o ţară? Cel mai performant guvern liberal din istorie

4 A fost localizat inelul cu diamant de la PSD

5 Cică Stroe „chiloțarul” s-ar da la vitrega lui Vela