TOP CINEMA "Jurassic World" continuă să domine încasările în cinematografele nord-americane

TOP CINEMA "Jurassic World" continuă să domine încasările în cinematografele nord-americane

Dinozaurii din "Jurassic World", ultima parte a unei serii cult science-fiction, conduc în box-office-ul din America de Nord în acest weekend, după cea mai bună lansare la nivel mondial din toate timpurile la sfârșitul săptămânii trecute, potrivit cifrelor provizorii furnizate de societatea Exhibitor duminică.

Filmul a câștigat 102 milioane de dolari în America de Nord, în al doilea weekend de difuzare în cinematografe, cu încasări totale de la lansare pe continentul nord-american de 398 de milioane de dolari. În ceea ce privește venitul global, acesta se apropie de 981 milioane dolari, după ce a colectat 511 milioane weekendul trecut, cea mai bună performanță financiară mondială din toate timpurile ale unui film, relatează France Presse.

Acțiunea filmului 'Jurassic World', co-produs de Steven Spielberg, care a realizat primele două filme din serie, în 1993 și 1997, se petrece din nou în insula-parc de atracții cu dinozauri. Pentru a spori atracția, cercetătorii creează în laborator un nou hibrid de proporții colosale. Ucigaș și viclean, 'Indominus Rex' reușește să scape din laborator și să semene teroarea în insulă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

2 Petrecere de pomină la Miami, cu Loredana, vedete și milionari din România

3 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

4 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

5 Ucraina / perspectiva repetării scenariului sfâşierii Iugoslaviei