TOP CINEMA Producția 'Ant Man' în fruntea box office-ului nord-american

TOP CINEMA Producția 'Ant Man' în fruntea box office-ului nord-american

Producția Marvel Studios/Disney 'Ant Man' ('Omul Furnică'), cu Paul Rudd în rolul supereroului care se luptă pentru salvarea omenirii grație unui costum cu ajutorul căruia are abilitatea de a se micșora până la dimensiunile unei insecte, cu viteză de reacție și forță care cresc proporțional, se află la debut în fruntea încasărilor în cinematografele nord-americane cu 58 de milioane de dolari, potrivit datelor furnizate de societatea Exhibitor Relations, scriu AFP și portalul boxofficemojo.com.

'Ant Man', regizat de Peyton Reed, îi are printre alții în distribuție pe Michael Douglas și Evangeline Lilly. A fost proiectat în 3.856 de săli de cinema și este cea de-a 12-a producție a celor de la Marvel care ocupă la debut prima poziție în box office-ul nord-american.

Filmul de animație 'Minions' ocupă locul al doilea în topul încasărilor cu 50,2 milioane de dolari, după ce weekendul trecut s-a aflat în fruntea clasamentului, ajungând în total de la lansare la 216,7 milioane de dolari.

Comedia romantică 'Trainwreck', producție a Universal Pictures, în regia lui Judd Apatow, ocupă la debut locul trei cu 30,2 milioane de dolari. Basketbalistul Lebron James are o apariție reușită, jucând alături de Amy Schumer și Bill Hader.

Filmul de animație 'Inside Out', producție Disney/Pixar, ocupă locul patru cu 11,7 milioane de dolari, acumulând per total de la lansare peste 306 de milioane de dolari.

Producția de aventuri cu dinozauri 'Jurassic World' a strâns 11,4 milioane de dolari din încasări, ocupând locul cinci în box office. După șase săptămâni de la debut 'Jurassic World' a strâns din încasări peste 600 de milioane de dolari în America de Nord și 1,5 miliarde de dolari la nivel internațional.

'Terminator Genisys', al cincilea film din serie și care marchează revenirea lui Arnold Schwarzenegger în rolul principal, deși respins de critici a strâns din încasări de 5,4 milioane de dolari, ocupând locul șase în topul încasărilor. Per total de la debut 'Terminator Genisys' a strâns din încasări peste 80 de milioane de dolari.

Producția Warner Bros 'Magic Mike XXL', în regia lui Gregory Jacobs, continuarea peliculei 'Magic Mike' a regizorului Steven Soderbergh (2012), a strâns din încasări 4,5 milioane de dolari în cea de-a treia săptămâna de la lansare, ocupând locul șapte în topul încasărilor pe continentul nord-american.

Filmul horror 'The Gallows', scris și regizat de Travis Cluff și Chris Lofing, ocupă locul opt cu 4 milioane de dolari încasări, per total obținând 18 milioane de dolari de la lansare până în prezent.

'Ted 2', continuarea comediei lui Seth MacFarlane care prezintă aventurile unui ursuleț de pluș grosolan și fumător de canabis, ocupă locul nouă cu 2,7 milioane de dolari. De la debut până în prezent 'Ted' a strâns din încasări peste 77 de milioane de dolari.

Filmul indian 'Bajrangi Bhaijaan' și producția Roadside Attractions 'Mr Holmes', în regia lui Bill Condon, cu 2,5 de milioane de dolari fiecare împart, la debut, locul zece al clasamentului nord-american. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...