TOP CINEMA "Straight Outta Compton" domină pentru al doilea weekend consecutiv box office-ul nord-american

TOP CINEMA "Straight Outta Compton" domină pentru al doilea weekend consecutiv box office-ul nord-american

Producția Universal Pictures 'Straight Outta Compton', în regia lui F. Gary Gray, despre trupa americană de gangsta-rap N.W.A. a anilor '80, conduce pentru al doilea weekend consecutiv topul încasărilor în cinematografele americane, cu 26,8 milioane de dolari, potrivit estimărilor societății Exhibitor Relations, scrie AFP.

'Straight Outta Compton' este numele primului album înregistrat în studio, în 1988, al trupei N.W.A. ('Niggaz Wit Attitudes'). Filmul scoate în evidență experiențele dure prin care trec membrii trupei în zona Compton din California. De la momentul lansării până în prezent producția Universal Pictures a strâns peste 111,4 milioane de dolari.

'Mission: Impossible — Rogue Nation', cu Tom Cruise în rolul agentului Etahn Hunt, care se confruntă cu o organizație criminală, ocupă locul doi în clasament, cu 11,7 milioane de dolari. Filmul regizat de Christopher McQuarrie a strâns de la lansare 157,7 milioane de dolari.

Filmul horror americano-britanic 'Sinister 2' a intrat la debut direct pe locul trei în topul încasărilor în weekendul recent încheiat, cu 10,6 milioane de dolari. Este urmat în clasament de un alt 'new-entry', filmul de acțiune 'Hitman: Agent 47', în regia lui Aleksander Bach, care a strâns 8,2 milioane de dolari.

'The Man From U.N.C.L.E.', scris și regizat de cunoscutul Guy Ritchie, ocupă locul cinci, cu 7,4 milioane de dolari. Filmul de acțiune este inspirat dintr-un serial de succes al anilor '60 despre misiunile unui agent al CIA. A strâns peste 26 de milioane de dolari în cele două săptămâni de la lansare.

Producția Lionsgate 'American Ultra', în regia iranianului Nima Nourizadeh, cu Kristen Stewart și Jesse Eisenberg în rolurile principale, ocupă la debut locul șase, cu încasări de 5,5 milioane de dolari.

Thrillerul psihologic 'The Gift', în regia lui Joel Edgerton, cu Jason Bateman și Rebecca Hall în rolurile principale, ocupă locul șapte, cu încasări de 4,3 milioane de dolari. 'The Gift' prezintă povestea unui cuplu de tineri căsătoriți a căror viață este bulversată de cadourile misterioase aduse de o veche cunoștință. În total, de la momentul lansării, a strâns 31 de milioane de dolari.

Superproducția Marvel Studios/Disney 'Ant Man' ('Omul Furnică') coboară pe locul opt, cu 4 milioane de dolari. De la debut a înregistrat încasări de peste 164,5 milioane de dolari.

"Minions" se clasează pe locul nouă, cu 3,7 milioane de dolari, acumulând de la debut peste 319,9 milioane de dolari.

Filmul de acțiune cu supereroi produs de studiourile Marvel 'Fantastic Four', în regia lui Josh Trank, cu Miles Teller și Kate Mara în distribuție, ocupă locul zece, cu încasări de 3,6 milioane de dolari, adunând de la lansare peste 49 de milioane de dolari. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 Așa o fi?

4 VIDEO București 2024...

5 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...