Topul bărbaţilor care au îmbătrânit frumos

Actorul George Clooney este considerat bărbatul de la Hollywood care a îmbătrânit cel mai frumos, ocupând locul întâi într-un top realizat pe baza unui sondaj al unui centru medical din Marea Britanie, scrie contactmusic.com.

Topul bărbaţilor care au îmbătrânit frumos (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorul american, în vârstă de 53 de ani, s-a clasat pe locul întâi al topului pentru că refuză să îşi vopsească părul cărunt, iar locul al doilea i-a revenit prietenului său Brad Pitt, în vârsta de 50 de ani.

Locul al treilea este ocupat de Johnny Depp, în vârsta de 51 de ani, locul al patrulea îi revine starului din cele mai recente filme "James Bond", Daniel Craig, care are 46 de ani, iar poziţia a cincea este ocupată de australianul Hugh Jackman, în vârstă de 45 de ani.

Celelalte locuri, până la poziţia a zecea, sunt ocupate, în ordine, de Matt Damon, Matthew McConaughey, Will Smith, Sean Penn şi Colin Firth.

Topul a fost întocmit în urma unui sondaj al Crown Clinic din Manchester, Marea Britanie - un centru specializat în implantul de păr -, în rândul a o 1.000 de cinefili care au avut de ales între câteva zeci de vedete masculine cu vârsta de peste 40 de ani.

George Clooney şi-a câştigat renumele ca actor, producător, producător executiv, scenarist şi regizor, dar şi ca activist dedicat cauzelor umanitare. În 2006, George Clooney a primit un premiu Oscar pentru rolul din "Syriana", pentru care a câştigat şi Globul de Aur. Actorul a mai fost nominalizat la premiile Academiei americane la diverse categorii, pentru filmele "Noapte bună şi noroc", "Michael Clayton", "Sus, în aer/ Up in the Air", "Descendenţii/ The Descendants" şi "Ziua trădătorilor/ The Ides of March".

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Emi Pian, șeful clanului Duduianu, executat în stil mafiot de un rival pe o stradă din Capitală

2 Porno-scandal de proporții în Parlamentul României

3 Rău a ajuns Armata Română...

4 Angajată SRI la 19 ani, lector la Academia SRI la 26 de ani, expert AEP la Stockholm la 32 de ani

5 Firea minte cum respiră! Curentul o dă cu cracii-n sus pe moldoveancă!