TOPUL celor mai bogaţi basişti din lume

TOPUL celor mai bogaţi basişti din lume

Sir Paul McCartney ocupă locul întâi în topul celor mai bogaţi zece cântăreţi la chitara bas din lume, cu o avere estimată la 1,2 miliarde de dolari.

Paul McCartney (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul membru al trupei britanice The Beatles este urmat în acest top de muzicienii Sting şi Gene Simmons, chitarist al trupei Kiss, fiecare cu o avere de 300 de milioane de dolari, scrie contactmusic.com.

Pe următoarele locuri în acest top se află Roger Waters, de la Pink Floyd - 270 de milioane de dolari, Adam Clayton, de la U2 - 150 de milioane de dolari, Flea, de la Red Hot Chilli Peppers - 115 milioane de dolari, John Paul Jones, de la Led Zeppelin - 80 de milioane de dolari, Geezer Butler, de la Black Sabbath - 65 de milioane de dolari, Tony Kanal, de la No Doubt - 45 de milioane de dolari şi cofondatorul Nirvana, Krist Novoselic, a cărui avere este estimată la 40 de milioane de dolari, potrivit therichest.com.

Paul McCartney, John Lennon, Ringo Starr şi George Harrison au format trupa The Beatles, în anii 1960, unul dintre cele mai faimoase şi de succes grupuri din istoria muzicii rock, având la activ peste 1,1 miliarde de discuri vândute în lumea întreagă.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

2 Așa arată „câmpul de luptă” după cheful de la ziua liderului AUR, Eugen Simion! Tot așa ar lăsa și țara dacă v…

3 CULISE Cum arată schema viitoarei conduceri PNL. Dacă va câștiga Cîțu

4 Așa o fi?

5 „Era ca un card de credit viu” / O adolescentă din România, salvată din ghearele unor animale care o vindeau în …